Gina Pistol a arătat prima poză cu fetița ei, Josephine! Postarea a devenit virală pe internet!

Gina Pistol a arătat prima poză cu fetița ei, Josephine! Postarea a devenit virală pe internet!
Gina Pistol a arătat prima poză cu fetița ei, Josephine! Postarea a devenit virală pe internet!

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți de fetiță, în urmă cu aproximativ trei săptămâni!

Gina Pistol și Smiley formează unul dintre cele mai iubite și apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. În urmă cu aproape 3 săptămâni, au devenit părinții Josephinei Ana Maria. După o poveste frumoasă de dragoste ce a început încă din anul 2017, cuplul a trecut într-o altă etapă a vieții lor. Mereu au ales să trăiască discret și au negat zvonurile că ar fi împreună până într-o zi când când într-un clip video au vorbit deschis despre povestea lor de dragoste și faptul că Gina Pistol este însărcinată.

Cum arată fetița Ginei Pistol și a lui Smiley? Josephine a fost pozată de mama ei!

La momentul respectiv, Gina a povestit cu lacrimi în ochi “Eu așa mă bucur că trăiesc tot ce trăiesc acum, adică nu contează cu ce preț. Nu îmi venea să cred, îmi era frică să mă bucur! Și am crezut când i-am auzit pentru prima dată inimioara bătând..

Ăla a fost momentul când mi-a fugit pământul de sub picioare… Mie doctorii nu mi-au dat șanse.”

Citeste si: Gina Pistol arată incredibil la doar două săptâmâni după naștere! Care este secretul iubitei lui Smiley?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by smiley_omul (@smiley_omul)

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Prima fotografie cu fetița lui Smiley și a frumoasei Gina Pistol! „Mă topesc de dragul ei...”

Mult timp au încercat să ascundă sarcina, dar burtica devenea din ce în ce mai vizibilă și anunțul trebuia să fie făcut. La momentul respectiv, supărarea mare pentru ei a fost că a apărut vestea direct în presă și nici măcar nu apucaseră să își anunțe familiile de bucuria pe care ei o trăiau.

Unul dintre cele mai așteptate momente pentru urmăritorii cuplului, a fost o postare cu fetița lor Josephine. Îmbrăcată într-un body pufos alb, micuța celor doi prezentatori a putut fi admirată atât cât a vrut să ofere Gina.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Probabil sunt mulți cei care își doresc s-o vadă pe micuța, mai ales să vadă cu cine seamănă mai mult, dar, probabil, o să mai treacă o perioadă.

Reîntoarsă acasă, după ce a ieșit din spital cu Josephine, Gina a povestit că statutul de mamă nu este deloc ușor: „N-am avut nici timp, nici stare să stau pe Instagram, pentru că am fost ocupată.

26 din 24 de ore am fost ocupată. Jos pălăria în faţa tuturor mamelor, nu este deloc uşor, mai ales la început. E minunat sentimentul ăsta de mamă, uiţi de tot greul. Fizic, după operaţie mi-am revenit cam din a treia zi, primele două nu au fost cele mai uşoare din viaţa mea, vă spun sincer.”, a povestit prezentatoarea de televiziune.



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies