Gina Pistol, primele declarații despre nunta cu Smiley: „În viață nimic nu este întâmplător”

Gina Pistol si Smiley
Gina Pistol si Smiley vor deveni parinti

Gina Pistol a vorbit despre nuntă. Ce spune vedeta, după ce s-a aflat că va deveni mamă pentru prima dată în numai câteva luni.

La scurt timp după ce s-a aflat că Gina Pistol este însărcinată pentru prima dată, toată lumea a început să se întrebe când va avea loc nunta cu Smiley.

Cei doi sunt împreună de de mai bine de trei ani, iar acum cei doi ar urma să devină părinți în aproximativ șase luni. În cadrul unui interviu, Gina Pistol a vorbit despre nunta cu iubitul său.

Citeste si: Gina Pistol a făcut un adevărat sacrificiu pentru a putea rămâne însărcinată cu Smiley! La ce a renunțat vedeta

Planuri nu-și face deloc, deși va deveni mama peste șase luni. „De măritat nu știu, nu îmi fac planuri! Sunt sigură că Dumnezeu are el grijă şi de asta. Consider că în viață nimic nu este întâmplător! Am momente când sunt fericită, am momente când am motive de supărare sau de tristețe, sunt un om normal.

Felul meu de a fi este acela al unui om optimist. Din cea mai întunecată zi încerc să văd lumina de la lună sau de la stele”, a spus Gina Pistol, la prezentarea unui eveniment monden.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Gina Pistol și Smiley
Gina Pistol și Smiley vor deveni parinti[Sursa foto: Instagram]

Gina Pistol este însărcinată

 

Zilele trecute s-a aflat că Gina Pistol urmează să devină mamă pentru prima dată.

Citeste si: Gina Pistol este însărcinată! Vedeta și Smiley vor deveni părinți pentru prima dată

„Ginuța ar fi gravidă în câteva săptămâni, ar fi în primul trimestru de sarcină. Acest secret îl știu doar câțiva apropiați, foarte puțini la număr. Momentan nu ar vrea să dezvăluie nimic cei doi, nici lor nu le vine să creadă, sunt extrem de emoționați.

Ei sunt împreună de câțiva ani și n-au prea vorbit despre povestea lor de iubire, cu atât mai puțin despre emoțiile, bucuriile, sau viața lor privată. Perioada de izolare i-a apropiat foarte tare, au petrecut mai mult timp împreună, și probabil au decis să facă lucruri mărețe împreună, chiar și o familie. În anturajul lor, extrem de restrâns, se vorbește acum despre această sarcină”, au declarat pentru CIAO.RO surse din anturajul celor doi.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Smiley va deveni tătic?! E clar că asta își dorește!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies