Gina Pistol și-a speriat fanii la prima oră: „Avem probleme! Of, Doamne”

Gina Pistol
Gina Pistol este insarcinata pentru prima data

Ce s-a întâmplat cu iubita lui Smiley, la primele ore ale dimineții. Prezentatoarea TV a dezvăluit pe contul său de Instagram.

Gina Pistol a reușit să își sperie fanii în urmă cu câteva ore. Însărcinată în șase luni, vedeta este neobosită, însă un lucru nu îi dă pace. Iubita lui Smiley a dezvăluit pe contul său de Instagram ce se întâmplă cu ea.

Deși este o persoană extrem de matinală de obicei, Gina Pistol a dezvăluit pe Instastory că a trebuit să se trezească și mai devreme să rezolve anumite lucruri, însă un lucru nu îi dă pace: trebuie să ajungă cât mai repede la medic.

Din fericire, nu trebuie să ajungă la medic pentru ea, ci pentru motanul său, pe care îl iubește extrem de mult. Animăluțul de companie are probleme de sănătate, iar Gina vrea să ajungă cât mai repede cu el la veterinar, doar că este extrem de ocupată cu filmările, de dimineața până seara.

Citeste si: Oana Zăvoranu, atac la adresa Oanei Roman: „Să ai râtul mic atunci când mai vine vorba de mine”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Iubita lui Smiley a dezvăluit pe contul său de Instagram în ce situație dificilă este:

„Avem probleme. Mi-e milă de bietul blănilă, nu am timp să ajung la veterinar cu el. Filmez de dimineața până seara. Nu-i cel mai energic și fericit pisoi din lume. E minunat să te trezești dimineața cu treabă, of, Doamne”, a spus Gina Pistol, într-un Insta Stories făcut joi, la prima oră a zilei.

Citeste si: Alina Laufer a dezvăluit sexul bebelușilor: „Bucuria este dublă”

 

Iubita lui Smiley, restricții din partea medicilor

După ce a anunțat că este însărcinată pentru prima dată, Gina a început să aibă restricții. Vedeta nu mai are voie să facă prin casă curățenie, deși îi plăcea foarte mult acest lucru și o relaxa.

Acum, Gina trebuie să aibă mai multă grijă de ea, pentru ca sarcina să se desfășoare normal.

Medicii au sfătuit-o pe iubita lui Smiley să renunțe la anumite activități pentru binele său:

„Ele fac curățenie, dragile de ele. Știu. Și eu fac la fel. E cel mai fain când rămâi singur acasă să faci curățenie. Doar că eu acum, din păcate, nu mai pot să fac curățenie.

Îmi este dor de aspirator, recunosc. Dar eu când aspir, păi aspir nene în toate colțurile casei. Exteriorul casei, pe coș, interior, exterior, eu chiar aspir, dar acum nu mai am voie”, a mărturisit Gina Pistol, pe Intagram, în discuție cu câteva admiratoare.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Larisa Drăgulescu a fost cerută de soție: „I-am zis DA din prima”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies