Ginei Chirilă i s-a făcut rău, chiar în platoul “Bravo, ai stil! Celebrities”! Jurații au oprit imediat filmările!

Gina Chirilă
Gina Chirilă

“Bravo, ai stil! Celebrities” este un reality show autentic, filmările pentru fiecare ediție sunt înregistrate în regim de live, astfel că telespectatorii sunt martorii momentelor din emisiune, atât la ceea ce se întâmplă în platou, cât și în culise.

În pauzele de la filmările pentru show-ul “Bravo, ai stil! Celebrities”, o “armată” de camere de luat vederi se află pe urmele juraților, prezentatoarei, dar și concurentelor, pentru a surprinde, la cald, reacții și impresii ale acestora.

 În ediția din această seară a emisiunii, difuzată de la ora 22:00, la Kanal D, Ilinca Vandici oprește filmările deoarece Gina Chirilă acuză stări de rău. Imediat, concurenta, aflată în ultimul trimestru de sarcină, este condusă pe brațe, afară.

Gina Chirilă
Gina Chirilă

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

“Poate să iasă Gina Chirilă din platou? Că i s-a făcut rău”,  anunță Ilinca în regie, în momentul în care se pune imediat stop filmărilor pentru a i se acorda tot ajutorul Ginei Chirilă.  

Gina Chirilă mărturisește că emoțiile și oboseala și-au spus cuvântul și au copleșit-o.

“Probabil s-a acumulat foarte multă energie, poate din cauza emoțiilor, dar acum sunt mai bine ”, spune Gina Chirilă.

Întreg momentul îl veți putea urmări în ediția din această seară a show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzată de la ora 22:00, la Kanal D!



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies