Giuly și Robert, trecut fără regrete. Cum vor cei doi să arate relația lor? „În momentul în care sufletul și mintea sunt pe aceeași direcție, atunci e ce trebuie.”

Giuly și Robert, trecut fără regrete. Cum vor cei doi să arate relația lor? „În momentul în care sufletul și mintea sunt pe aceeași direcție, atunci e ce trebuie.”
Giuly și Robert, trecut fără regrete. Cum vor cei doi să arate relația lor? „În momentul în care sufletul și mintea sunt pe aceeași direcție, atunci e ce trebuie.”

Giuly și Robert au avut o discuție despre viitorul lor.

Nu doar tensiuni se întâmplă în Casa Iubirii, ci și mici povești de dragoste care înfloresc între concurenți, iar uneori retrospectiva trecutului îi pune în fața faptului împlinit în care să își amintească de lecțiile învățate în relațiile trecute. Este și cazul lui Giuly și Robert care au pornit cu pași mici în povestea lor de dragoste, însă nu vor să se lase duși de val. Giuly a ținut să-i spună lui Robert că a învățat foarte multe în povestea de dragoste anterioară, dar nu a ascultat de fiecare dată sufletul, ci este de părere că în momentul în

care sufletul și mintea sunt pe aceeași direcție, atunci relația se îndreaptă spre ce trebuie.

Robert: Nu ne lăsăm duși de val.

Giuly: Asta cu siguranță. Pentru că și tu, din câte am înțeles, ai avut o poveste importantă de dragoste, eu la fel, iar din povestea aceea de dragoste am învățat că am fost foarte puțin rațională și nu am ascultat mai mult sufletul.

Dar eu cred că în momentul în care sufletul și mintea sunt pe aceeași direcție, atunci e ce trebuie.

Ce regret are Robert cu privire la Giuly

Citește și: Roberta, interesată să îl cunoască pe Sebastian. Tânăra se retrage din triunghiul Patrick-Robi. „Pa, Robi. Pa, Patrick”

Giuly și Robert
Giuly și Robert[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Bianca, supărată că fetele nu l-au pupat pe obraz pe Bogdan de ziua lui! Ce spun Virginia și cu Giuly despre această situație: „Să ne fie rușine.”

Nici Robert nu are regrete cu privire la relațiile anterioare și își dorește să facă totul pas cu pas, însă un mic regret, din spusele lui, l-ar avea față de Giuly, deoarece nu a reușit să o cunoască mai devreme în viața lui.

Cuvintele îi apropie pe cei doi, iar în momentul în care poartă o discuție, aceasta este animată de mici gesturi de tandrețe dintre ei.

Robert: Da, dar vezi, în unele situații sufletul spune „Da”, iar mintea spune „Nu”. Atunci nu e bine. Ți-am spus și ieri, nu îmi pare rău de absolut nimic. Din tot ce am trăit am învățat lecții.

Giuly: Și eu. Și nu regret absolut nimic.

Robert: Poate că regret ceva.

Giuly: Ce regreți?

Robert: Că nu te-am întâlnit mai repede.

Robert
Robert[Sursa foto: Captură Video]



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Roberta, interesată să îl cunoască pe Sebastian. Tânăra se retrage din triunghiul Patrick-Robi. „Pa, Robi. Pa, Patrick”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies