Gogoșile pufoase, Carnival Fritters se pot prepara rapid, în doar câțiva pași. Încercați această rețetă simplă!
Urmând pașii de mai jos veți putea prepară o rețetă perfectă de Gogoși pufoase, Carnival Fritters.
Rețetă de Gogoși pufoase, Carnival Fritters
Rețeta delicioasă de Gogoși pufoase, Carnival Fritters, absolut minunate, se prepară în doar 3 pași simpli!
Timpul de pregătire pentru această rețetă de Gogoși pufoase, Carnival Fritters este de o ora
Timp de preparare - 30 de minute
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Timp total - o ora și 30 de minute
Rețeta de Gogoși pufoase, Carnival Fritters este pentru 4 persoane
Ingrediente – Gogoși pufoase, Carnival Fritters
- 2 căni de apă
- 4 linguri de unt, la temperatura camerei
- O lămâie
- Un praf de sare
- 5 linguri de zahăr granulat
- 150 g făină
- Un pliculeț de praf de copt
- 5 ouă, la temperatura camerei
- 3 căni de ulei
- Zahar pudra
- Crema de ou, pentru umplere (opțional)
Înainte de a începe prepararea acestuia, trebuie să menționăm că această cantitate de ingrediente este utilizată pentru aproximativ 4 persoane, motiv pentru care, dacă vă doriți să obțineți o cantitate mai mare, este nevoie să dublați sau chiar să triplați ingredientele menționate. Acum haideți să trecem la treabă!
Citește și: Chifteluțe marinate în sos de legume. Potrivite pentru cină!
Mod de preparare - Gogoși pufoase, Carnival Fritters
- În primul și-n primul rând, tot ce trebuie să facem pentru această rețetă de Gogoși pufoase, Carnival Fritters, este să aducem o oală de dimensiuni mai mici, în care adăugăm apa, untul, zahărul granulat, coaja de lămâie și praful de sare.
- În momentul în care conținutul nu mai este fierbinte, vom lua oala de pe foc și se va lăsa la răcit, însă nu de tot, ci doar cât să nu mai fie fierbinte.
- După acest interval de timp, vom avea nevoie de o tigaie de dimensiuni mai mari, adâncă, în care vom adăuga uleiul și rând pe rând, vom forma gogoșile noastre delicioase. Iar în momentul în care uleiul s-a încins, începem să luăm cu lingură din aluat și le adăugăm în uleiul încins. Le întoarcem în momentul în care partea acestora care se află în ulei, devine aurie, pentru a se prăji uniform și pe cealaltă parte. Cu o spatulă le vom scoate rând pe rând, pe un prosop de hârtie, pentru a absorbi uleiul din ele. Odată răcite puțin, le vom pudra cu zahăr pudră și le vom umple, opțional, cu o cremă de ou, iar rețeta de astăzi este gata de servit. Poftă bună!
Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi și mai multe rețete noi și delicioase, dar și câteva sfaturi care te pot ajută în prepararea lor.
Citește și: Supă cremă de morcovi. O cremozitate aparte!