Gökçe Bahadır, despre serialul “Tablou de familie” si rolul incarcat de dramatism pe care il interpreteaza

Gökçe Bahadır, despre serialul  “Tablou de familie” si rolul incarcat de dramatism pe care il interpreteaza
Gökçe Bahadır, despre serialul “Tablou de familie” si rolul incarcat de dramatism pe care il interpreteaza

“Aceasta productie atinge multe probleme cu care se confrunta foarte multi multe cupluri: dragostea neimpartasita, tradarea si divortul”

Gökçe Bahadır, actrita care interpreteaza rolul principal in “Tablou de familie”, serialul care are premiera maine, de la 20:00, la Kanal D, ne-a dezvaluit cateva lucruri esentiale despre personajul sau dar si despre ea insasi. Este una dintre cele mai talentate actrite din Turcia, iar in noul serial de la Kanal D impresioneaza prin naturaletea prin care ii da viata personajului Azra, o avocata specializata in divorturi, care ajunge ea insasi in pragul separarii de sotul ei.

Mai mult, aceasta devine rivalul propriei mame in tumultul unei cariere stralucite, care se impleteste dramatic cu viata ei personala.

Interpretezi o avocata de succes ce pare a avea totul in productia “Tablou de familie”. Ce te-a atras la acest rol?

Azra Günay este partenerul principal al unei case de avocatura, face parte dintr-o familie de rang inalt din Istanbul, este casatorita, are copii.

Pare ca le are pe toate. Dincolo de duritatea specifica profesiei sale, Azra este un personaj complex. Era doar un copil cand tatal sau, Faruk, a parasit familia si a fost nevoita sa se maturizeze, sa fie sprijin pentru mama sa care a fost devastata de acest eveniment si de surorile sale mai mici. A reusit sa isi ascunda traumele si sa mearga mai departe, insa trecutul o ajunge din urma, odata cu reintoarcerea tatalui sau in viata sa, tata pe care il credea mort, dar si a fostului iubit, Yildirim, intr-un moment cand propria sa casnicie trece printr-un impas.
Mi-a placut in mod special faptul ca aceasta productie atinge multe probleme cu care se confrunta foarte multe cupluri; dragostea neimpartasita, tradarea si divortul.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

“Sunt o luptatoare, la fel ca Azra”

Ai in palmares roluri memorabile asupra carora reusesti sa iti pui amprenta.

Uitandu-te in urma, cum crezi ca ai evoluat de la rol la rol?

Faptul ca actoria m-a pasionat de la o varsta frageda cred ca m-a ajutat sa ma dezvolt in acest sens. Am avut sansa se parcurg acest drum si sa invat foarte multe lucruri din aceasta calatorie, am invatat sa ma cunosc mai bine si sa observ aceasta industrie fascinanta. Evolutia nu se intampla brusc, peste noapte, este un proces de durata.

Propria noastra calatorie prin viata nu functioneaza asa. Am avut norocul sa interpretez roluri diferite de-a lungul carierei. Cred ca pot spune ca viata a fost cel mai bun profesor. Am crescut treptat in aceasta industrie pana in momentul in care mi-am dat seama ca oamenii ma recunosc pe strada. Mi-am dat seama cat de importante sunt disciplina si seriozitatea. Am ales sa interpretez personaje diferite care sa imi ofere perspective diferite, care sa ma ajute sa ma dezvolt ca actor si sa invat lucruri despre mine.
Actoria este o calatorie care nu se termina niciodata.

Citește și: Julia îl cheamă pe Sebastian în camera roșie! „Îmi place...”. Aflați cum reacționează Roberta în episodul din „Casa iubirii” de sâmbătă, 29 iunie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Detalii șocante despre măcelul din camera de hotel. Ce s-a întâmplat cu Alexandra: A fost...- stirilekanald.ro

Cand  spui Gökçe Bahadır, spui personaje puternice, asa cum este si Azra, personajul din “Tablou de familie” Care sunt punctele tale forte care au legatura si cu pesonajul tau?

Sunt o luptatoare, la fel ca Azra. In viata lucrurile nu merg intotdeauna asa cum iti doresti, de multe ori. Depinde de noi sa o modelam si sa o transformam asa cum ne dorim sa o traim. Eu lupt sa o transform in viata pe care o doresc. Este bine sa stii si cand sa te opresti, sa iti iei timp pentru tine, sa nu faci nimic. Eu iau lucrurile asa cum le ofera viata, cu bune si cu rele. Cel mai important este sa traiesti asa cum iti doresti, sa iti alegi calea si sa urmezi pasii pentru a ajunge la destinatie.  Sunt o femeie loiala din toate punctele de vedere. Daca fac o promisiune cuiva, ma tin de cuvant.



Citește și:

Durerea de cap localizată pe partea stângă: ce poate semnala?

Horoscop Peşti Iulie 2024. Nativii Peşti ar trebui să evite situațiile în care părerile sunt împărțite

OOPS! Andreea Mantea, cu trupul mai DEZGOLIT ca niciodată! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat TOT la vedere

Filmul complet al tragediei de la malul Mării Negre! Diana, tânăra înghițită de valuri în fața iubitului ei, ar fi putut fi salvată? Detalii șocante au ieșit la iveală: „Ne-a spus”

Răzbunarea unui student din Constanţa. Și-a incendiat profesorul pentru nota primită la examen. Care este starea dascălului

Motivul pentru care Simona Pătruleasa nu își dorea să se căsătorească: „Nu mă așteptam...”

Julia îl cheamă pe Sebastian în camera roșie! „Îmi place...”. Aflați cum reacționează Roberta în episodul din „Casa iubirii” de sâmbătă, 29 iunie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Românii din vestul țării, în pericol! Medicii trag un semnal de alarmă. Boala care îi pândește, din cauza bacteriei descoperită în aer


Cookies