Good for Festivals – Aplicatii utile pentru festivaluri si concerte

Good for Festivals – Aplicatii utile pentru festivaluri si concerte
Good for Festivals – Aplicatii utile pentru festivaluri si concerte

Fie ca urmeaza sa participati la marile festivaluri din Germania, Franta sau Croatia ori planuiti sa ajungeti la concertele din tara, pentru a avea parte de o experienta cat mai placuta in cadrul unor astfel de evenimente, specialistii ThePhoneGeeks ai EuroGsm vin cu o serie de recomandari de aplicatii utile, astfel incat distractia sa nu fie intrerupta de surprize neplacute.

Dupa cumpararea biletului, participantii se pot organiza cu ajutorul unor aplicatii precum Wunderlist sau Clear, unde pot intocmi liste de task-uri ce pot fi partajate online, care sa includa activitatile la care doresc sa participe, dar si ce artisti nu trebuie sa rateze.

In ceea ce priveste transportul, daca doriti sa evitati mijloacele de transport in comun si nu dispuneti de o masina personala, va puteti gasi parteneri de calatorie cu ajutorul aplicatiei 4inmasina, varianta moderna a autostopului, prin care puteti economisi bani si puteti intalni oameni noi ”,

a spus Ioana Trifu – ThePhoneGeeks.

Celor care totusi merg cu masina catre evenimente, specialistii le recomanda aplicatia MyCar Locator, cu diverse functii ce permit intoarcerea la masina printr-un ghidaj simplu, chiar si in lipsa punctelor de reper. Utilizatorii de iPhone au la dispozitie o aplicatie similara, Find My Car Smarter, care in plus are si o functie de partajare a locatiei prin Dropbox cu prietenii.

In timpul evenimentului propriu-zis, separarea de grup poate fi evitata cu ajutorul aplicatiei Festival Buddy, ce include o functie GPS cu ajutorul careia pot fi localizate diverse puncte de interes, sau GroupMe, prin intermediul careia se poate tine legatura cu prietenii prin mesaje trimise in grup si se poate stabili un punct de intalnire in functie de locatia fiecaruia.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

O alta aplicatie utila in cadrul acestor evenimente este Change4Life drinks tracker,

care monitorizeaza numarul bauturilor consumate si tine cont de banii cheltuiti pe acestea. Similar, WaterIn este o aplicatie pe cat de simpla, pe atat de folositoare, deoarece le reaminteste utilizatorilor sa bea apa pentru a se mentine hidratati si pentru evita efectele mai putin placute ale consumului de alcool ”, a mai precizat Ioana Trifu.

Desigur, aceste aplicatii devin inutile daca telefonul ramane fara baterie.

Pentru a prelungi durata de viata a acesteia, utilizatorii au la dispozitie Easy Battery Saver, o aplicatie ce detecteaza nivelul bateriei si ajusteaza conectivitatea telefonului si luminozitatea ecranului in functie de acesta.

Telefoane si accesorii ce asigura distractie fara griji

Citește și: Zi decisivă pentru Claudia Pătrăşcanu. Judecătorii au luat o decizie după ce fosta soacră a acuzat-o că ar fi pus microfoane în ghiozdanele copiilor- kanald.ro

Citește și: De ce s-a spânzurat Iasmina la 14 ani. Vărul fetei a dezvăluit: "A fost pedepsită". Condusă pe ultimul drum cu melodii de jale- stirilekanald.ro

Amatorii

de festivaluri au nevoie de telefoane rezistente, cu camera performanta, pentru realizarea fotografiilor de calitate. Asadar, echipa le recomanda Samsung Galaxy S5, rezistent la apa si cu functia Ultra Power Saving Mode incorporata, care il mentine functional pentru mai mult timp, sau Sony Xperia Z2, un telefon extrem de durabil, fiind realizat din aluminiu, cu o camera foto de 20.7 MP, apropiata de cea a unui aparat profesionist.

Cei mai precauti, care nu vor sa riste sa se intoarca acasa fara telefon sau cu un telefon defect, isi pot achizitiona un dispozitiv mai accesibil, precum Nokia 206, care ofera o conexiune rapida la Internet si permite utilizarea celor mai populare aplicatii de socializare: Facebook, Twitter si Whatsapp. In plus, bateria este foarte rezistenta, ceea ce este un aspect foarte important atunci cand nu ai la indemana o priza ”, a mai spus Ioana Trifu.

Pentru a profita de avantajele tehnologiei pe toata durata festivalului, specialistii EuroGsm mai recomanda folosirea unor accesorii precum acumulatorii de urgenta si incarcatoarele wireless, dar si foliile de protectie pentru ecran si husele impermeabile, care protejeaza telefonul de eventualele accidente.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Ce demersuri a început să facă Adriana Bahmuțeanu pentru copiii ei minori. „Eu nu știu ce e la mijloc, este o combinație pe care nu am înțeles-o.”

Ce făcea Mihaela, partenera lui Silviu Prigoană, în timp ce el se stingea din viață

Băieții Adrianei Bahmuțeanu ar fi fost luați de Protecția Copilului, la o săptămână de la moartea lui Silviu Prigoană. Eduard și Maximus, scoși din casa tatălui lor în urmă cu câteva ore?

EXCLUSIV! Cum va arăta ediția aniversară UNTOLD 2025? Edy Chereji: „Va fi fără îndoială cea mai impresionantă de până acum”. Cât costă biletele?

Mesajul postat de Adriana Bahmuțeanu, cu doar o zi înainte de moartea lui Silviu Prigoană: „Dacă ceva îți face rău...”

Teodora, acuzații dure la adresa lui Criss! „Erai numai cu Robi!” Iată cum a reacționat concurenta și ce replici acide a lansat către rivala sa

"Nu vorbește, nu știu dacă aude sau vede" Viața lui Răducu s-a schimbat radical, după ce a fost implicat într-un accident. Tânărul de 18 ani a fost lovit în plin de o mașină


Cookies