Good for Festivals – Aplicatii utile pentru festivaluri si concerte

Good for Festivals – Aplicatii utile pentru festivaluri si concerte
Good for Festivals – Aplicatii utile pentru festivaluri si concerte

Fie ca urmeaza sa participati la marile festivaluri din Germania, Franta sau Croatia ori planuiti sa ajungeti la concertele din tara, pentru a avea parte de o experienta cat mai placuta in cadrul unor astfel de evenimente, specialistii ThePhoneGeeks ai EuroGsm vin cu o serie de recomandari de aplicatii utile, astfel incat distractia sa nu fie intrerupta de surprize neplacute.

Dupa cumpararea biletului, participantii se pot organiza cu ajutorul unor aplicatii precum Wunderlist sau Clear, unde pot intocmi liste de task-uri ce pot fi partajate online, care sa includa activitatile la care doresc sa participe, dar si ce artisti nu trebuie sa rateze.

In ceea ce priveste transportul, daca doriti sa evitati mijloacele de transport in comun si nu dispuneti de o masina personala, va puteti gasi parteneri de calatorie cu ajutorul aplicatiei 4inmasina, varianta moderna a autostopului, prin care puteti economisi bani si puteti intalni oameni noi ”,

a spus Ioana Trifu – ThePhoneGeeks.

Celor care totusi merg cu masina catre evenimente, specialistii le recomanda aplicatia MyCar Locator, cu diverse functii ce permit intoarcerea la masina printr-un ghidaj simplu, chiar si in lipsa punctelor de reper. Utilizatorii de iPhone au la dispozitie o aplicatie similara, Find My Car Smarter, care in plus are si o functie de partajare a locatiei prin Dropbox cu prietenii.

In timpul evenimentului propriu-zis, separarea de grup poate fi evitata cu ajutorul aplicatiei Festival Buddy, ce include o functie GPS cu ajutorul careia pot fi localizate diverse puncte de interes, sau GroupMe, prin intermediul careia se poate tine legatura cu prietenii prin mesaje trimise in grup si se poate stabili un punct de intalnire in functie de locatia fiecaruia.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

O alta aplicatie utila in cadrul acestor evenimente este Change4Life drinks tracker,

care monitorizeaza numarul bauturilor consumate si tine cont de banii cheltuiti pe acestea. Similar, WaterIn este o aplicatie pe cat de simpla, pe atat de folositoare, deoarece le reaminteste utilizatorilor sa bea apa pentru a se mentine hidratati si pentru evita efectele mai putin placute ale consumului de alcool ”, a mai precizat Ioana Trifu.

Desigur, aceste aplicatii devin inutile daca telefonul ramane fara baterie.

Pentru a prelungi durata de viata a acesteia, utilizatorii au la dispozitie Easy Battery Saver, o aplicatie ce detecteaza nivelul bateriei si ajusteaza conectivitatea telefonului si luminozitatea ecranului in functie de acesta.

Telefoane si accesorii ce asigura distractie fara griji

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Amatorii

de festivaluri au nevoie de telefoane rezistente, cu camera performanta, pentru realizarea fotografiilor de calitate. Asadar, echipa le recomanda Samsung Galaxy S5, rezistent la apa si cu functia Ultra Power Saving Mode incorporata, care il mentine functional pentru mai mult timp, sau Sony Xperia Z2, un telefon extrem de durabil, fiind realizat din aluminiu, cu o camera foto de 20.7 MP, apropiata de cea a unui aparat profesionist.

Cei mai precauti, care nu vor sa riste sa se intoarca acasa fara telefon sau cu un telefon defect, isi pot achizitiona un dispozitiv mai accesibil, precum Nokia 206, care ofera o conexiune rapida la Internet si permite utilizarea celor mai populare aplicatii de socializare: Facebook, Twitter si Whatsapp. In plus, bateria este foarte rezistenta, ceea ce este un aspect foarte important atunci cand nu ai la indemana o priza ”, a mai spus Ioana Trifu.

Pentru a profita de avantajele tehnologiei pe toata durata festivalului, specialistii EuroGsm mai recomanda folosirea unor accesorii precum acumulatorii de urgenta si incarcatoarele wireless, dar si foliile de protectie pentru ecran si husele impermeabile, care protejeaza telefonul de eventualele accidente.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Secretele de frumusețe la care apelează modelele. Cum să arăți mai tânără, chiar dacă timpul trece

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies