Grațiela a răbufnit! „Nu te judec că nu simți, doar că mi s-a părut deplasat ce ai făcut!"

Grațiela a răbufnit! „Nu te judec că nu simți, doar că mi s-a părut deplasat ce ai făcut!
Grațiela a răbufnit! „Nu te judec că nu simți, doar că mi s-a părut deplasat ce ai făcut!"

În cel mai nou show de dating, Casa iubirii, se pare că Grațiela și Radu au ajuns la capătul răbdării. Să se fi terminat oare tot ce a existat între cei doi?

Aflați din rândurile următoare când puteți viziona show-ul  Casa iubirii, care a fost motivul pentru care Radu a fost dezamăgit în urmă cu doar o săptămână, dar și cum au ajuns cei doi în pragul războiului.

casa iubirii azi

Citeste si: Laura Cosoi, fotografii adorabile cu cele două fetițe! În ce ipostază inedită s-au afișat

 

Casa iubirii, programul TV de la  Kanal D

Când sufletul pereche e atât de greu de găsit în zilele noastre, într-o mare de posibilităţi, dar şi de capcane, aceşti tineri vin în emisiune cu gândul curat de a cunoaşte pe cineva asemeni lor, de a stabili o conexiune reală, o legătură, de ce nu, pe viaţă.”, a spus Andreea Mantea, prezentatoarea show-ului Casa iubirii.

Casa iubirii reprezintă cel mai nou show de dating din România, care poate să fie urmărit de luni până vineri, pe Kanal D, de la ora 10:00 și de la ora 17:00, iar sâmbătă și duminică, de la ora 16:00 și 19:00.

În cadrul acestei emisiuni de dating, telespectatorii îi pot urmări pe concurenți  și îi pot susține pe tot parcursul acestei provocări peste care aceștia își doresc să o ducă la bun sfârșit, ajungând la final și găsindu-și sufletul-pereche.

casa iubirii program de difuzare

Citeste si: Idei de cadouri în funcție de zodie pentru femei și bărbați

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

 

Radu s-a simțit dezamăgit în urmă cu doar o săptămână

Radu a simțit să i se destăinuie Grațielei, în urmă cu doar o săptămână, cu privire la comportamentul pe care îl are Sorin, în ultima perioadă.

Acesta susținea că din senin, Sorin ar fi început să îl atace. Radu consideră că motivul principal ar fi fost legat de faptul că acesta a ieșit timp de două săptămâni la rând, favoritul săptămânii. „ M-a enervat, am tăcut din gură, l-am lăsat în pace... Lasă să arunce cu pietre în mine!”,  semn clar că Radu a fost afectat profund de comportamentul lui Sorin.

În discuția celor doi, aceștia au abordat și subiectul din gală, mai exact a momentului în care acțiunile lui Radu au făcut-o pe  Grațiela  să izbucnească în

plâns. „ Ceea ce m-a deranjat a fost că nu ai venit să mă iei în brațe după...Tu trebuie să faci ce simți, nu trebuie să îți zic eu ce să faci  ”, a mărturisit Grațiela. Părerile de rău ale lui Radu față de acțiunile pe care acesta le-a făcut, nu au întârziat să apară:  „Îmi pare rău că ai rămas dezamăgită, dar mă bucur că m-ai înțeles, serios!”. 
Cu toate acestea, lucrurile par să nu mai fie la fel de bune între Radu și Grațiela.

radu si gratiela din casa iubirii

Citeste si: Horoscop Vărsător IULIE 2022. Nativii Vărsător vor pune piciorul în prag!

 

Radu și Grațiela au ajuns în pragul războiului

Se pare că Grațiela a urmărit ultimele ediții din Casa iubirii, ceea ce a făcut-o să realizeze că Radu s-a contrazis la un subiect foarte important pentru aceasta.

În urmă cu doar câteva zile, înainte ca cei doi să pună punct cunoașterii în care se aflau, Radu i-a mărturisit Grațielei ceea ce simte pentru ea. Cu toate acestea, odată ce acesta s-a întors în Casa băieților, se pare că sentimentele lui s-au schimbat brusc, mărturisind băieților că nu simte nimic pentru Grațiela.

Acesta a fost aspectul care a determinat-o pe Grațiela să reacționeze dur față de Radu: „ Nu te judec că nu simți, doar că mi s-a părut deplasat ce ai făcut, cu faptul că te-ai contrazis singur. Atât am vrut să zic!”, semn clar că Grațiela are anumite regrete cu privire la așteptările pe care le avea de la Radu.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

casa iubirii concurenti

Citeste si: Ramona Olaru este din nou singură? Cum s-a dat de gol prezentatoarea TV: „Fostul nu te-a apreciat”

Acesta pare că este încolțit și nu își poate duce ideea până la capăt, mărturisind faptul că Grațiela ar fi trebuit să aprecieze că a fost sincer cu aceasta și că nu s-a ascuns cu niciun aspect, în cele din urmă, oprind cunoașterea.

De la acest subiect s-a ajuns ca și Sorin să aibă ceva de comentat la adresa Nataliei, cum că și aceasta s-ar fi contrazis exact ca Radu. Cei doi par să se respingă din ce în ce mai mult, deși planul era cu totul și cu totul altul, fiind pe cale să se apropie și poate chiar să formeze un cuplu în Casa iubirii.

casa iubirii 2022

Citeste si: 13 Mai 2022- Casa Iubirii. Concurenții vor o nouă șansă pentru Cristian. "Eu mi-aș da și premiul"

 

Urmăriți în continuare cel mai nou show de dating,  Casa iubirii, difuzat la Kanal D, pentru a afla cum se va încheia conflictul dintre Radu și Grațiela, dar și pentru a fi la curent cu noutățile întâmplate de-a lungul săptămânii.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cine este Albert Oprea din Casa Iubirii. „E o provocare”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies