Grațiela Duban i-a dat replica Ramonei, sora lui Ghiță de la Survivor România! „Sunt un om norocos și bogat sufletește”

grațiela duban, survivor romania, andrei duban, ghiță, ramona
grațiela duban, survivor romania, andrei duban, ghiță, ramona

În urma declarațiilor făcute de Ramona, sora lui Ghiță de la Survivor România, Grațiela Duban a postat un mesaj pe contul de socializare, pentru a-i da replica.

Grațiela Duban a fost eliminată din competiția Survivor România și, după multe luni în care a stat departe de casă, a revenit la fiu Armin  și la soțul său, Andrei Duban. Deși actrița își dorea ca totul să fie lapte și miere, la întoarcerea în țară s-a lovit de cuvintele dure pe care Ramona, sora lui Ghiță, le-a avut la adresa ei în cadrul emisiunii Fan Arena.

Citeste si: Declarația care aruncă în aer cuplul Karina-Andrei de la Survivor România! ”Doar el o iubește”! Un războinic a spus tot adevărul!

După aceste discuții și după ce Andrei Duban a menționat că e dornic să o dea în judecată pe Ramona, pentru criticile aduse soției sale, Grațiela Duban, consoarta actorului a postat un mesaj, pentru internauți, pentru a aduce în discuție și varianta sa de poveste, precum și adevărul, așa cum e văzut de ea.

grațiela duban, survivor romania, andrei duban, ghiță, ramona
grațiela duban, survivor romania, andrei duban, ghiță, ramona

„Am primit fff multe mesaje frumoase dar și mesaje mai puțin frumoase.

Respect părerea tuturor. Adevarul fiecărui om este subiectiv. Eu cred in adevarul meu, pentru ca eu știu cel mai bine ce am trăit acolo 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Voi cei din fata televizorului vedeți niște imagini montate, vedeți 3 ore pe zi timp de 4 zile pe săptămâna, deci vedeți un adevăr parțial montat de un adevăr subiectiv.”, a scris Grațiela Duban, pe contul său de socializare.

“Am zis și susțin “nu sunt un OM perfect” am greselile mele dar sunt o persoana care învață. FAMILIA pentru mine este cel mai de preț lucru, am știut asta și înainte de participarea mea la Survivor iar acolo mi s-a confirmat. Va spun treaba asta pentru ca am trăit intr-o familie unita iar când am “pierdut-o” pe mama mi-am dat seama ca baza mea ca om este sa-mi fac o familie iar de acolo sa-mi construiesc și cariera.

Dumnezeu m-a iubit și ma iubește.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Am lângă mine un OM extraordinar, un OM perfect pentru mine căruia ii mulțumesc din suflet pentru susținere și pentru tot ce îmi oferă. Armin este copilul perfect pentru mine și ne întregește familia. Sunt un om norocos și bogat sufletește. Am sa fac un live in care am sa încerc sa va raspund la întrebări.

Nu am făcut asta pana acum pentru ca înca “lucrez” la adaptarea mea la viața normala”, a conchis soția lui Andrei Duban.

grațiela duban, survivor romania, andrei duban, ghiță, ramona
grațiela duban, survivor romania, andrei duban, ghiță, ramona

Citeste si: Dezvăluiri incredibile! Scandalul dintre Asiana de Elena Ionescu la Survivor România s-a elucidat?! De când au devenit prietene cu adevărat cele două! ”A vrut doar să facă o alianță cu ea, nimic mai mult”! Un fost faimos spune tot ce s-a întâmplat

De la ce a pornit tot scandalul dintre Grațiela, Andrei Duban și Ramona, sora lui Ghiță, concurent la Survivor România

Sora lui Ghiță a atacat-o dur pe Grațiela Duban, soția lui Andrei Duban, în cadrul emisiunii FanArena. Aceasta a explicat că nu poate să știe ce s-a întâmplat cu adevărat între Grațiela și Ghiță, dar a atacat-o pe soția actorului Andrei Duban, din cauza declarațiilor pe care aceasta le-a făcut, când a părăsit competiția.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

„Nu știu ce i-a făcut Grațiela, i-a spălat creierul acestui copil,” a declarat sora lui Ghiță, în cadrul emisiunii FanArena.

”Grațiela a făcut niște acuzații foarte grave despre Ghiță, în privința femeilor, lăsând să se înțeleagă niște lucruri neadevărate, lucruri ce i-au adus numai comentarii urâte pe adresele de socializare. Nu știu ce discuții, ce au făcut ei acolo, dar nu este nimic adevărat. Ghiță nu știe ce a afirmat ea la plecare la adresa lui(…) Nu știu nici ce s-a întâmplat cu ei în competiție, dar dacă Grațiela l-a lăsat pe Ghiță să se apropie de el acolo, cinste lui, că e bărbat, despre ea nu am cuvinte bune”, a continuat sora lui Ghiță, de la Survivor România.

Citeste si: Andrei Duban o dă în judecată pe sora lui Ghiță. Scandal mare după Survivor România!



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Survivor România. Asiana, geloasă pe relația Elenei cu Sony Flame! ”E mai bine să dormi cu Sony!”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Cum îl ajută Mihai Trăistariu pe fratele care i-a incendiat casa: "Știți că nu are o situație prea bună"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies