Grațiela Teohari Duban și Mihai Mitoșeru , în goana după zestre, la  “Se strigă darul”!

Grațiela Teohari Duban și Mihai Mitoșeru , în goana după zestre, la  “Se strigă darul”!
Grațiela Teohari Duban și Mihai Mitoșeru , în goana după zestre, la  “Se strigă darul”!

Toți cei care îi doresc pe cei doi îndrăgiți prezentatori la cel mai frumos eveniment din viața lor se pot înscrie pe [email protected]

Vară plină de călătorii și distracție se anunță pentru Grațiela Teohari Duban și Mihai Mitoșeru! Cei doi se pregătesc să fie prezenți la cele mai frumoase nunți ale românilor, odată cu  filmările pentru noul sezon „Se strigă darul”.

Prezență efervescentă, plină de șarm, atât pe scena teatrului, cât și pe micile și marile ecrane, Grațiela Teohari Duban intră în echipa Kanal D pentru a concura, alături de Mihai Mitoșeru, în competiția adunării de zestre pentru miri.

Sunt foarte fericită să particip într-un asemenea proiect de televiziune menit să aducă bucurie oamenilor în cele mai importante momente din viața lor. Abia aștept să descopar tradiții extraordinare, locuri cu povești aparte. Urmează o perioadă plină de distracție, dar și de competitivitate, pentru că voi avea un <rival> în partenerul meu de emisiune. Va trebui să concurez cu Mihai Mitoșeru în adunarea de zestre pentru miri.

Sunt ambitoasă și persuasivă, cred că va avea bătăi de cap cu mine!  J. Să înceapă nunțile! ”, a declarat Grațiela Teohari Duban.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Mihai Mitoșeru este și el nerăbdător să plece în călătoriile de care i-a fost atat de dor.

Și le promite viitorilor miri, la nunțile cărora va ajunge în perioada urmatoare, că  distracția la maximum  vor fi cuvintele de ordine. Îndragitul prezentator se declară  încântat de noua sa parteneră de emisiune și speră să îi intre în „grații” rapid, chiar dacă vor fi și rivali în goana după zestre.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Grațiela este inteligentă, frumoasă, e o actrită care știe să se pună în valoare și să cucerească inimile oamenilor, așadar am un competitor redutabil în ea, doar că eu nu pot să pierd; și nu am să pierd! Sunt bucuros să reintrăm în circuitul acesta al fericirii absolute; ce poate fi mai frumos decât să fii părtaș și să simți bucuria mirilor, a familiilor, apropiaților acestora, în momente atât de speciale cum sunt nunțile.

Așadar, să dăm startul la petreceri! Îi invit pe toți cei care își doresc să ne aibă aproape la cel mai important eveniment din viața lor să ne dea de veste, înscriindu-se pe pagina  [email protected]   .Venim cu drag la nuntă și vă promitem o petrecere de pomină! ”, a spus Mihai Mitoseru.  

Emisiunea „Se strigă darul” este în continuare în căutarea acelor povești de dragoste care merită sarbatorite de o țară intreagă.

Așadar, toți cei care vor spune marele „Da!” în 2021 și care își doresc ca dragostea lor să fie împărtășită tuturor, îi pot invita pe Grațiela Teohari Duban și pe Mihai Mitoșeru la nunta lor, înscriindu-se pe pagina  [email protected]  .



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies