Graviduta Adelina face sala in continuare: "Simt ca m-am umflat" - Cate kilograme a luat pana acum

Graviduta Adelina face sala in continuare:
Graviduta Adelina face sala in continuare: "Simt ca m-am umflat" - Cate kilograme a luat pana acum

Desi este insarcinata si multe alte femei s-ar fi lasat "prada" poftelor, Adelina Pestritu este cumpatata cand vine vorba de mancare si face in continuare sala, sub atenta indrumare a unui instructor de fitness.

 

O echipa de filmare de la Teo Show a mers la sala cu Adelina Pestritu si a luat-o la intrebari despre viata ei de acum, de cand este insarcinata.

 

"De la cinci luni incolo, totul se schimba! Fac sport!

E foarte activa bebelusa, mai ales noaptea. Ea noaptea incepe si danseaza.

Ma pastrez sanatoasa, vie, vreau sa ma mentin in forma, chiar daca kilogramele se depun si e normal, chiar daca retin apa. Este un lucru normal, nu am cum sa il controlez acum. I-am dat voie organismului meu sa depuna. Dupa ce voi naste, o sa dau jos kilogramele.

 

Fac miscare, banda, stepper. Lucrez partea de sus: bratele si cea de jos: picioarele.

Fara abdomene

 

Dupa nastere, o sa vin in disperare. O sa fiu pe aici de la sapte dimineata.

 

Pana acum m-am ingrasat 6 kilograme. Dar simt ca m-am umflat de la retentia de apa, dar nu am ce sa fac. Nu mai mananc seara. Incerc sa nu mai mananc nimic dupa 8 seara.

Daca mi se face pofta de ceva, prefer sa beau un pahar cu apa cu lamaie si ma calmez. Virgil mananca, vrea si el burtica de gravida", a spus Adelina Pestritu la Teo Show.

 



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Adelina Pestritu si iubitul ei, primul interviu impreuna! O echipa de la Teo Show a mers la ei acasa! Virgil a dezvaluit ce defecte are bruneta

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies