Greseala pe care o faci de fiecare data cand cumperi ananas

Greseala pe care o faci de fiecare data cand cumperi ananas
Greseala pe care o faci de fiecare data cand cumperi ananas

Ananasul este un fruct remarcabil datorita aromei sale, dulci si exotice, dar si datorita faptului ca este unul dintre cele mai sanatoase alimente.

Este foarte important sa stiti ca si coaja acestui fruct extraordinar este foarte benefica pentru organism si poate reprezenta o arma foarte puternica impotriva retentiei de apa, balonarii si celulitei. Aceasta contine mult potasiu si te ajuta sa ai circulatia mult mai buna.

Cel mai eficient suc pentru imunitate! Este o bomba cu vitamine!

Intareste sistemul imunitar

Contine o enzima specifica, numita bromelaina, supranumita si "enzima care mananca grasime". Daca aveti tensiune arteriala ridicata, retineti ca substantele continute in ananas au proprietatea de a normaliza tensiunea si reduc coagularea sangelui, prevenind formarea cheagurilor de sange. Ofera un plus de energie datorita continutului de mangan.

Sursa



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cancerul, vindecat de acest fruct miraculos! Companiile farmaceutice nu vor sa stii de el!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies