Greseala pe care o faci si tu cand prepari piureul! Uite cum sa-ti iasa perfect!

Greseala pe care o faci si tu cand prepari piureul! Uite cum sa-ti iasa perfect!
Greseala pe care o faci si tu cand prepari piureul! Uite cum sa-ti iasa perfect!

Sara Foster, proprietara de restaurant, gateste piure de foarte mult timp.

 

Nu este greu sa prepari un piure perfect, insa exista cateva trucuri pe care trebuie sa le pui in practica daca vrei sa-ti iasa plin de aroma.
Exista un pas pe care toata lumea il face gresit: gatesti un piure dintr-un singur fel de cartof. Este foarte important sa amesteci mai multe tipuri pentru a iesi perfect. Poti adauga chiar si cartofi dulci, pastarnac si napi.
Fiecare ingredient va aduce un strop de savoare. Se curata toate legumele de coaja si se spala.
Ce alte greseli se nu mai faci:
1. Nu mai taia cartofii in bucati mici- Daca ii tai mici, vor retine mai multa apa. Pe masura ce ii tai, pune-i intr-un vas cu apa rece pentru a nu se decolora.
2. Nu face piureul cu instrumentele gresite- Scurge apa fierbinte ramasa, adauga untul si laptele si pune capacul la loc. Cartofii calzi vor topi untul si vor incalzi laptele. Lasa sa stea intre trei si cinci minute, apoi paseaza. Daca iti place sa obtii o textura mai grosiera, foloseste un instrument de pasat. Pentru o textura fina, foloseste un mixer de mana. Nu folosi niciodat un procesor alimentar.
Sursa

Nu este greu sa prepari un piure perfect, insa exista cateva trucuri pe care trebuie sa le pui in practica daca vrei sa-ti iasa plin de aroma.

Exista un pas pe care toata lumea il face gresit: gatesti un piure dintr-un singur fel de cartof. Este foarte important sa amesteci mai multe tipuri pentru a iesi perfect.

Poti adauga chiar si cartofi dulci, pastarnac si napi. Fiecare ingredient va aduce un strop de savoare. Se curata toate legumele de coaja si se spala.

Ce alte greseli se nu mai faci:

1. Nu mai taia cartofii in bucati mici- Daca ii tai mici, vor retine mai multa apa. Pe masura ce ii tai, pune-i intr-un vas cu apa rece pentru a nu se decolora. 


2. Nu face piureul cu instrumentele gresite- Scurge apa fierbinte ramasa, adauga untul si laptele si pune capacul la loc. Cartofii calzi vor topi untul si vor incalzi laptele. Lasa sa stea intre trei si cinci minute, apoi paseaza. Daca iti place sa obtii o textura mai grosiera, foloseste un instrument de pasat. Pentru o textura fina, foloseste un mixer de mana. Nu folosi niciodat un procesor alimentar.


Sursa

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Larisa Uță vorbește despre presupusele vicii ale lui Alin Oprea: „Nu te faci bine de așa ceva. Halucinații, tremurat, mers în patru labe.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

Larisa Uță vorbește despre actele de violență dintre ea și Alin Oprea: „La el totul e dramatic și cu lacrimi în ochi. Spune că eram campioană la judo.”

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies