Greseala uriasa pe care toata lumea o face inainte de spovedanie!

Greseala uriasa pe care toata lumea o face inainte de spovedanie!
Greseala uriasa pe care toata lumea o face inainte de spovedanie!

Poate ţi s-a întâmplat uneori să nu mergi la spovedanie pentru că nu ai ţinut postul aşa cum trebuie.

Postul trebuie ţinut din prima până în ultima zi. Astfel, dacă mergi la spovedanie în prima zi a postului, acesta trebuie ţinut în continuare, timp de 40 de zile.

Nu trebuie să eviţi sfânta taină a spovedaniei doar pentru că nu ai ţinut postul cum trebuie. Astfel, te poţi spovedi chiar dacă nu ai postit, însă trebuie să promiţi că vei ţine tot postul după spovedanie. Aceeaşi regulă este valabilă şi în cazul împărtăşaniei.

Te poţi împărtăşi după sfânta taină a spovedaniei, chiar dacă nu ai ţinut postul.

Prin urmare, este o greşeală să eviţi sfânta taină a spovedaniei invocând rigorile impuse de Biserică şi postul pe care nu l-ai ţinut, din diferite motive, scrie DivaHair.ro.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

De ce li se face rau unor persoane in timpul slujbei religioase! Este incredibil ce spune Biserica!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies