Greseli care te imbatranesc foarte repede

Greseli care te imbatranesc foarte repede
Greseli care te imbatranesc foarte repede

Stiai de aceste greseli care te imbatranesc? Scopul unui regim strict de ingrijire a fetei este sa iti intretina pielea, sa ii ofere stralucire si sa o energizeze. Pentru asta probabil deja folosesti o crema de fata, insa ea de foarte multe ori nu este suficienta. In timp ce tu crezi ca iti ingrijesti tenul in mod corect, faci multe alte greseli care te imbratranesc foarte devreme.

Nu aplici o crema cu protectie solara. S-ar putea sa te mire, dar protectia solara nu trebuie sa lipseasca din regimul tau de ingrijire nici macar iarna. De fapt, niciun anotimp nu trebuie sa treaca fara sa fi utilizat produse care blocheaza razele ultraviolete. Aceste raze afecteaza structura fragila a tenului si il imbatranesc prematur. Un astfel de produs te protejeaza de radicalii liberi.

 

Nu porti ochelari de soare. Ochelarii de soare sunt foarte importanti, nu doar pentru ca iti protejeaza ochii. Datorita lor nu vei mai avea tendinta sa te incrunti atunci cand razele soarelui sunt prea puternice. Astfel eviti aparitia ridurilor de pe frunte si din jurul ochilor.

 

Citeste continuarea aici.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Sucul natural care scade tensiunea si colesterolul

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies