Greșeli de evitat când cumperi o haină de blană

Greșeli de evitat când cumperi o haină de blană
Greșeli de evitat când cumperi o haină de blană

Haina de blană este vedeta sezonului rece. Mulți o aleg deoarece este călduroasă, se păstrează foarte bine în timp și este de departe cel mai elegant articol vestimentar pe care îl poate avea cineva în garderobă.

Haina de blană este vedeta sezonului rece. Mulți o aleg deoarece este călduroasă, se păstrează foarte bine în timp și este de departe cel mai elegant articol vestimentar pe care îl poate avea cineva în garderobă. 

Ce-i drept, este destul de dificil de ales, mai ales când sunt atât de multe tipuri de haine de blană, de la diferiți producători și într-o gamă diversificată de modele și culori. 

Fie că dorești să achiziționezi o vestă de blană, o jachetă sau un palton, trebuie să ai în vedere câteva aspecte esențiale: calitatea, tipul firelor de păr și finisajele. Hainele din blană naturală provin de la mai multe tipuri de animale – raton, nurcă, vulpe, iepure, chinchila și nu numai. Pentru o blană fără imperfecțiuni, pielea animalului trebuie să fie netedă, fără urme neregulate care să ofere un aspect plușat.

Când haina este strânsă în palmă, firele de păr nu trebuie să rămână lipite. În caz contrar, blana nu este de cea mai bună calitate. Scamele care se prind repede în blană și se curăță destul de greu sunt un alt aspect care indică slaba calitate a acesteia. Cusăturile unei haine de blană trebuie să fie perfecte, uniforme și simetrice. Toate părțile din care este constituită haina de blană trebuie să fie îmbinate la milimetru. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Ce trebuie să eviti atunci când achiziționezi o haină de blană? Ei bine, în primul rând trebuie să eviți magazinele care nu sunt de profil. Mulți producători imită foarte bine articolele din blană naturală, iar cele mai multe dintre produse sunt vândute la raft la prețuri exagerate care pot stârni ușor confuzie.

Ideal ar fi să alegi magazinele specializate atunci când dorești să achiziționezi o haină de blană. Chiar mai mult, este recomandat să cumperi direct de la producător. Astfel, ai garanția calității și prețuri mai mici. Îți recomandăm să alegi hainele din blană naturală de la Vesa.

Vesa este un brand românesc apărut pe piață înainte de anul 2000 și care vinde articole vestimentare din blană și piele naturală.

Sunt recunoscuți la nivel național pentru interesul acordat fiecărui articol în parte. În confecționarea pieselor vestimentare sunt folosite cele mai calitative materiale, iar fiecare haină de blană, jachetă, vestă sau accesoriu este realizat cu multă atenție și măiestrie.

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

Tot atunci când intenționezi să achiziționezi haine de blană trebuie să eviți să cumperi ceva la voia întâmplării. Fiind un articol vestimentar atât de pretențios, trebuie să îl alegi cu stil. În trecut, hainele de blană se încadrau doar în stilul elegant. În prezent lucrurile au mai evoluat puțin. Poți include hainele de blană, vestele, paltoanele și accesoriile chiar și în outfiturile street ori casual. Atenție! Articolele combinate trebuie să se potrivească unele cu altele, tocmai de aceea e important să alegi strict piesele vestimentare din blană care se potrivesc stilului tău și pe care le poți asorta corespunzător. 

Ca și o scurtă concluzie, sunt puține lucruri pe care trebuie să le eviți atunci când achiziționezi o haină de blană, însă de unele aspecte trebuie să ții cu dinții. Atunci când faci achizițiile din magazinele specializate nu prea ai cum să gresești căci acolo găsești într-adevăr calitate. În plus, primești exact ceea ce cauți la prețuri mult mai mici decât în alte magazine. În ceea ce privește designul sau culorile hainelor alese, putem spune că aici ține mai mult de propriile preferințe. Important e să te simți confortabilă în pielea ta și în ceea ce porți!



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies