Greseli de limbajului trupului pe care trebuie sa le eviti la locul de munca!

Greseli de limbajului trupului pe care trebuie sa le eviti la locul de munca!
Greseli de limbajului trupului pe care trebuie sa le eviti la locul de munca!

Fara sa-ti dai seama poti transmite multe lucruri prin postura pe care o adopti in fata colegilor de munca sau a sefilor. Iata ce greseli sa eviti.

Iti incrucisezi bratele- Acest gest transmite faptul ca esti in defensiva, in special cand raspunzi la anumite intrebari. Incearca, mai bine, sa-ti tii mainile pe langa corp.

Te apleci in fata- Aceasta postura te poate face sa pari mult prea agresiva. Cel mai bine este sa fii neutra cand vine vorba de limbajul trupului.

Intrerupi contactul vizual prea devrem
e- Daca eviti privirea persoanei cu care vorbesti poti transmite faptul ca nu spui adevarul sau ca esti nervoasa.

Mentine contactul vizual in special cand te prezinti cuiva sau inchei o afacere.

Iti tii mainile la spate sau in buzunar- Acest gest te poate face sa pari mult prea rigida, chiar aspra. Incearca sa adopti o postura naturala!

Te holbezi
- Daca te uiti insistent la persoana din fata ta poate parea un gest agresiv. Nu inseamna, insa, ca nu trebuie sa-ti urmaresti interlocutorul, dar ai grija cu cat insistenta o faci.


Iti verifici telefonul sau te uiti la ceas
- Aceste gesturi spun despre tine fie ca discutia la care iei parte nu te intereseaza, fie ca, de fapt, tu vrei sa fii in alt loc. In plus, nu da deloc bine, mai ales daca legatura cu persoana respectiva este strict profesionala.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies