Greseli de machiaj care te imbatranesc

Greseli de machiaj care te imbatranesc
Greseli de machiaj care te imbatranesc

Fie ca vrei sa accentuezi o anumita trasatura sau sa ascunzi imperfectiunile pielii, machiajul poate fi biletul tau de salvare atata timp cat il aplici corect.

Daca vrei un look natural si dragut, trebuie sa alegi produsele potrivite, culorile si texturile corecte, pentru a evita un look imbatranit. Aici ai cateva dintre greselile care te imbatranesc!

Machiajul este un instrument eficient, care, daca este folosit incorect poate crea neplaceri. Rezultatul? Un look nepotrivit, nesanatos si hilar, dar si cativa ani adaugati imaginii tale. Invata sa aplici machiajul astfel incat sa infrumusetezi trasaturile tale si sa eviti aceste greseli.

Fondul de ten nepotrivit

Sa gasesti fondul de ten corect este intr-adevar o munca grea, incat o nuanta gresita iti poate schimba total aparitia, parand mai in varsta. Şi cand spunem “gresita” ne referim la culoare si textura. Ce cautam noi la un fond de ten este o aplicare perfecta, naturala, aproape invizibila. Mai mult, sa porti o nuanta prea inchisa te imbatraneste.

Nu testa fondul de ten pe partea exterioara a mainii, ci de-a lungul maxilarului si la baza obrajilor. Alege culoarea care se amesteca impecabil. De asemenea, asigura-te ca textura se potriveste tipului tau de piele, altfel vei obtine un efect de masca.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Mult anticearcan

Cosurile, eruptiile sau pungile de sub ochi sunt doar cateva dintre problemele pielii, care pot strica o zi buna.

Folosirea anticearcanului poate fi prietenul tau, fiind solutia perfecta cand vrei sa acoperi imperfectiuni nedorite. Mai mult, excesul de anticearcan te poate imbatrani, mai ales daca il aplici in cantitate prea mare in zona ochilor. Astfel, alege textura luminoasa si aplica folosind o pensula fina si amesteca ajutandu-te de degete.

Prea mult fard de obraz

Rolul pe care il joaca fardul de obraz in procesul de machiaj este adesea subestimat.

Daca este aplicat corect, un fard de obraz ales corect ar trebui sa iti lumineze fata si sa o ridice. Cosmeticienii spun ca femeile de obicei folosesc prea mult fard de obraz si merg prea jos si prea aproape de linia maxilarului cu aplicarea lui. Aceasta duce catre o piele lasata si un efect de imbatranire. Solutia este sa aplici fard de obraz pe pometi, folosind o culoare care infrumuseteaza tonul pielii, nuante delicate.

Prea multa pudra

Folosim pudra pentru a aseza machiajul, pentru a matifia si a reduce stralucirea. Dar, nu exagera cu pudra, incat iti poate usca pielea si accentua liniile fine. Nu trebuie sa renunti de tot la pudra, dar sa aplici cu moderatie pe nas si barbie, unde pielea tinde sa fie putin grasa. Daca pielea ta este uscata, incearca sa nu folosesti prea multa pudra, incat te va imbatrani evidentiind ridurile.

De asemenea, evita aplicarea acestui produs sub ochi si in jurul gurii.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies