Greseli pe care le faci atunci cand te dai cu fond de ten

Greseli pe care le faci atunci cand te dai cu fond de ten
Greseli pe care le faci atunci cand te dai cu fond de ten

Fondul de ten joaca un rol important in realizarea unui machiaj reusit, fie ca este de seara sau de zi. Specialistii in make-up sustin ca femeile fac greseli esentiale in machiaj si cele mai multe sunt in legatura cu aplicarea fondului de ten.

Nuanta este gresita

Multe femei isi aleg nuanta nepotrivita si iau un fond de ten mai inchis sau mai deschis. Pentru femeile cu fata palida sau cu probleme de imbatranire, este rcomandat un ton mai cald, cu nuante galbene sau aurii. Pentru tenul bronzat sau nuante accentuate de piele, se recomanda sa stai departe de nuante roz.

Ascunderea problemelor de ten


Sa aplici un start mai gros de fond de ten ca sa acoperi decolorarea sau petele este o idee dezavantajoasa.

Fondul de ten aplicat in straturi groase evidentiaza si mai mult problema pe care vrei s-o acoperiti. Pentru a ascunde mai bine problemele ar trebui sa folosesti  primer si creme iluminatorii, alaturi de anticearcan pe petele care te deranjeaza.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Sursa: secretele.com



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies