Greseli pe care le faci cand aplici fondul de ten

Greseli pe care le faci cand aplici fondul de ten
Greseli pe care le faci cand aplici fondul de ten

Iata care sunt cele mai frecvente greseli pe care le faci cand aplici fondul de ten.

Nu folosesti nuanta potrivita. Ei bine, pe timpul iernii, cu siguranta tenul este mult mai deschis, in comparatie cu sezonul de vara. Asa ca, va trebui sa investesti intr-un fond de ten cu o nuanta sau doua mai inchis fata de cel pe care-l folosesti de obicei. Nu folosesti formula corespunzatoare. Fondul de ten cu acoperire mare pe care-l foloseai pe parcursul iernii, cu siguranta nu te va mai ajuta si in sezonul cald, mai ales ca piele transpira, iar acesta poate curge de pe fata.

Foloseste un fond de ten mai aerat, cu o acoperire medie si, foloseste-te de corector pentru a scapa de micile imperfectiuni.

Aplici prea mult produs. Nu trebuie ca fata sa fie acoperita perfect, cu foarte mult produs, pe timpul zilei. Asa ca, lasa pielea sa respire si adopta un aspect natural si stralucitor. Poti aplica produsul cu ajutorul degetelor, in cantitati mici. Uiti sa fixezi machiajul.
Odata ce ai aplicat fondul de ten,  pe timpul verii, acesta trebuie sa fie fixat pentru a nu se scurge sau pentru a nu obtine un aspect inestetic. Alege sa faci acest lucru cu ajutorul unei pudre translucide sau cu ajutorul unui spray de fixare.

Sursa: one.ro



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Patru poze cu Andreea Marin nemachiata! La 42 de ani are un ten superb. Iti place cum arata?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies