Greșelile modei toamna. Ținute vestimentare care trebuie evitate toamna

greselile modei toamna
Greșelile modei toamna

Ca în fiecare sezon, atunci când vine vorba despre vestimentație, putem face anumite greșeli fără să ne dăm seama. Însă știați care pot fi acestea?

Aflați din rândurile următoare, care sunt greșelile modei din sezonul de toamnă. În plus, descoperiți și câteva ținute vestimentare care cu siguranță trebuie să le evitați în acest sezon. 

 

10. Cizmele cu blugi skinny 

Pe locul 10 se află greșeala în care alegem să adăugăm cizme, la o pereche de blugi skinny.

Acesta este probabil unul dintre cele mai de bază look-uri pe care le avem în toamnă și probabil unul dintre cele mai comune. Este vorba despre cizmele obișnuite cu toc puțin mai gros, un pantof tipic de zi cu zi. Cu toate acestea, problema cu această cizmă este că femeile o poartă greșit, de cele mai multe ori, in combinație cu niște pantaloni skinny sau blugi skinny, combinație care le face să arate incredibil de simple.
Trebuie să ai picioare lungi și subțiri, pentru a putea arăta cu adevărat bine în acest look. In plus, cel mai rău este și culoarea cizmelor, având mult material maro, poate chiar piele întoarsă, care degradează și mai mult look-ul. 

Citește și: Cum pot obține femeile cea mai bună mască de buze pentru sezonul rece. Trucul secret pentru a evita crăparea buzelor

greseli in moda
Greșelile modei toamna[Sursa foto: freepik]

Citește și: Machiajul sezonului de toamnă 2023. Arată genial pe orice femeie

9. Paltoanele Teddy 

Pe locul 9 se află greșeala în care alegem să purtăm paltoanele Tedy, asemănătoare cu cele de casă. Acest palton nu este atât de potrivit pentru toată lumea, mai ales dacă ești mica de înălțime si corpolenta.

Ceea ce face paltonul Teddy este ca te lărgește pentru că nu are formă, este foarte drept, are materialul foarte gros, care mai mult de îngrășa. Odată purtat, arăți mai mare, masculin și îți pierzi forma. Așa că dacă vrei să-ți iei o haină pentru toamnă, cu siguranță ar trebui sa alegi una care are o formă mai feminină, poate sa adaugi o curea, pentru o talie definită sau măcar ia ceva ceva mai elegant cu un material mai subțire. 

greseli frecvente in moda
Greșelile modei toamna[Sursa foto: freepik]

8. Orice articol vestimentar stil cargo 

Pe locul 8 se află greșeala în care alegem să purtăm orice articol vestimentar de tip cargo. Aceste articole vestimentare sunt potrivite doar pentru o anumita activitate, nu atunci când iți trăiești viața de zi cu zi, în oraș încercând să arăți elegant și prezentabil. Aceste articole tind să fie în stil mai îngâmfat, verzi, maronii, toate acele culori mai pământești, care nu prea îmbunătățește aspectul si arată cu adevărat casual.

O jachetă cargo, de exemplu, când ieși în oraș sau mergi la o cafea, nu este potrivită, în schimb, poți alege un blazer drăguț sau un palton frumos structurat. Stilul cargo, este întotdeauna potrivit când desfășori o formă de activitate mai rustică.  

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

greseli vestimentare toamna
Greșelile modei toamna[Sursa foto: freepik]

7. Sandalele deschise  

Pe locul 7 se află greșeala în care alegem să purtăm sandalele deschise. Există o regulă, și aceea este să nu purtăm pantofi deschiși toamna și iarna. Pur și simplu nu este potrivit, nu este elegant si este, de asemenea, puțin prea frig. Excepție o face momentul cand porți o rochie de seară la care pur și simplu iți dorești să porți o pereche de pantofi deschiși, pentru a arata mai elegant. Cu toate acestea, în general, ar fi trebuit să-ți pui deja deoparte toate sandalele, pantofii deschiși si așa mai departe.  

greseli vestimentare pe care sa le eviti
Greșelile modei toamna[Sursa foto: freepik]

6. Eșarfa grea din tricot 

Pe locul 6 se află greșeala în care alegem să purtăm o eșarfă mai grea din material, mai exact tricot. Aceea cu adevărat mare și voluminoasă si există ceva cu adevărat greu, care arată foarte simplu. Vrei să ai o eșarfă călduroasă cu adevărat drăguță, dar nu din acest tip de material. Vrei să fie poate dintr-o țesătură diferită sau un alt tip de textură, doar că nu vrei să ai asemenea tricoturi mari si grele. Uneori, poți alege cu siguranță o eșarfă mare și frumoasă de cașmir, ar putea fi destul de drăguț, si nici măcar nu trebuie să cheltuiești mulți bani. 

Greșelile modei toamna[Sursa foto: freepik]

5. Jeans cu cizmele înalte 

Pe locul 5 se află greșeala în care alegem să purtăm jeans cu cizme înalte. Aceasta este o combinație de articole care emana ca nu ne dorim sa ne dam prea mult interesul, ca nu ne pasă, si deseori alegem să le purtăm chiar dacă nu este elegant, dar pentru noi care vrem să fim, atunci nu putem merge în această direcție. Nu este un aspect frumos, cu siguranță nu este un aspect elegant. 

Greșelile modei toamna[Sursa foto: freepik]

4. Cămășile în carouri  

Pe locul 4 se află greșeală în care alegem să purtăm cămășile în carouri. Caroul este foarte tradițional și foarte elegant, desigur, dar dacă iei caroul acela și îl pui pe o cămașă supradimensionată, atunci nu mai e elegant. Arată foarte degradat, foarte masculin, lăsând impresia ca nu-ți pasă. Trebuie sa stai departe de ele, daca iți dorești sa nu arăți masculin, iar feminitatea sa dispară mai mut decât ar trebui. 

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Greșelile modei toamna[Sursa foto: freepik]

3. Colanți negri cu pantaloni scurți de culoare contrastantă 

Pe locul 3 se află greșeala în care alegem să purtăm colanți negri cu pantaloni scurți de culoare contrastantă. Puteți purta colanți negri iarna, dar important este cu ce porți acei colanți negri și cum îi combini, cu ce culori și cum îi aranjezi. Una dintre greșeli este aceea in care alegem sa ii purtam cu pantaloni scurți de culoare contrastantă, dat fiind faptul ca o culoarea contrastantă pe colanții negri nu arată deloc bine. Bine, dacă este puțin contrastantă, pantaloni scurți gri închis cu colanți negri, atunci este în regulă pentru că vă aflați aproape în aceeași zona din punct de vedere al culorilor, dar o culoare contrastantă, nu. Oricum ar fi, pantalonii scurți, în general, în toamnă și iarnă, nu vor arăta întotdeauna elegant. 

Greșelile modei toamna[Sursa foto: freepik]

2. Colanți negri cu încălțăminte de culoare contrastantă 

Pe locul 2 se află greșeala în care alegem să purtăm colanți negri cu încălțăminte de culoare contrastantă. Cu toate acestea, este unul dintre look-urile preferate toamna și iarna. In schimb, daca alegem balerini negri împreună cu colanții negri, chiar îți alungesc piciorul pentru că este monocrom si minimizează în general, astfel încât arăți ca și cum ai avea picioare mult mai lungi. Nu vrem să purtăm colanți negri cu încălțăminte de culoare contrastantă, bej sau rosu sau roz, fie ca este cu balerina sau cu toc. Colanții negri se potrivesc cu pantofii negri, dar restul, nu.  

Greșelile modei toamna[Sursa foto: freepik]

1. Rochia pulover oversized tricotată

Pe locul unu se află greșeala în care alegem să purtăm rochia pulover oversized, tricotată. Este un look de aprobat, atâta timp cât rochia este suficient de lungă. Greșeala apare atunci când probabil că ar fi doar un pulover tricotat obișnuit și nu este suficient de lung pentru a fi calificat drept rochie, dar este purtat ca o rochie. Prin urmare, dacă aveți de gând să faceți acest look, asigurați-vă că este suficient de lung si poate dacă poți purta ceva dedesubt, care este puțin călduros. Deci, aveți în vedere lungimea.  

Greșelile modei toamna[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Top 5 reguli de fashion pentru femeile care vor să iasă în evidență. Eleganță și stil!

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies