Greselile pe care le fac proaspetele sotii si care pot sa ruineze o casnicie! Uite ce trebuie sa eviti

Greselile pe care le fac proaspetele sotii si care pot sa ruineze o casnicie! Uite ce trebuie sa eviti
Greselile pe care le fac proaspetele sotii si care pot sa ruineze o casnicie! Uite ce trebuie sa eviti

Daca intentionezi sa te casatoresti in curand, trebuie sa stii ca tinerele sotii fac uneori greseli care le pot distruge casnicia abia inceputa. Desi pare ca nu e vorba de lucruri serioase, acestea sunt foarte importante!

Insultele. Chiar daca nu obisnuiti sa va certati, dupa casatorie apar inevitabil si discutiile contradictorii. Cand asta se intampla ai grija sa nu spui lucruri pe care inainte nu le spuneai. Ne referim la insulte pe care trebuie sa le eviti indiferent cat de nervoasa esti.

Gunoiul. Daca vrei sa duca gunoiul nu ii reprosa ca nu o face. Lasa-I biletel pe frigider in care sa ii remintesti de acest lucru.

Foloseste smiley faces pentru a detensiona situatia. O alta solutie in ceea ce priveste gunoiul este sa fceti un program pe care amandoi sa il respectati.

Flirtul. Daca te-ai casatorit nu inseamna ca nu mai trebuie sa flirtezi cu partenerul tau. Din contra, trebuie sa incerci sa il cuceresti in fiecare zi. Invita-l in oras, fa-i cadouri sexy si aminteste-i de fiecare data de ce s-a casatorit cu tine.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Sarcinile casei. O alta greseala pe care o fac tinerele sotii este sa preia toate sarcinile casei. In timp vei simti ca el nu face nimic, desi tu ai decis sa sa intample asta. Stabiliti de la inceput cine ce face in casa si aveti grija si cu finantele.

Luati deciziile care tin de bani impreuna!

Familia lui. Daca nu iti place incearca sa nu o arati. Gandeste-te ca datorita parintilor lui ai un sot minunat, care te iubeste si te respecta. Daca il iubesti vei invata sa ii acepti familia. Nu incerca sa limitezi timpul pe care acesta si-l petrece cu ai lui. Nu ai nici un drept sa faci asta. Daca vrei sa mai detensionezi situatia, cand parintii lui vin in vizita, cheama-i si tu pe ai tai!

Prietenii lui. Nu ii poti interzice sa isi petreaca timpul cu

prietenii. Chiar daca ai devenit sotia lui, este important ca acesta sa isi mentina relatiile. In timpul in care sotul tau este plecat poti sa profiti si sa te rasfeti cu tratamente faciale sau sa te intalnesti cu fetele la o cafea.

Sursa en.amerikanki.com



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies