Greșelile pe care le faci în dragoste, în funcție de zodia ta

Greșelile pe care le faci în dragoste, în funcție de zodia ta
Greșelile pe care le faci în dragoste, în funcție de zodia ta

Majoritatea femeilor, cand intra in relatii, isi doresc ca acea relatie sa fie “the one”, cea care dureaza pentru totdeauna.

Greșelile pe care le faci în dragoste, în funcție de zodia ta. Majoritatea femeilor, cand intra in relatii, isi doresc ca acea relatie sa fie “the one”, cea care dureaza pentru totdeauna. Sunt insa motive uneori pentru care relatia nu rezista si, desi nu vrei sa recunosti, uneori relatia nu rezista din cauza ta. Iata ce comportament specific zodiei tale poate sabota relatia pana ce ajunge la incheierea sa.

Berbec

Fara ca tu sa constientizezi, relatia s-a terminat chiar inainte de a incepe cu adevarat. Asta pentru ca nu i-ai acordat niciodata grija sau atentia necesara. Ai facut atatea planuri in care partenerul tau nu a fost inclus, nu e de mirare ca s-a indepartat de tine. Nu ai investit in relatie sufficient.

Taur

Cand intalnesti pe cineva nou, tu folosesti un set foarte elaborate de teste si incercari al caror scop este sa te asigure ca un potential partener de viata este verificat complet.

Totusi, aceasta verificare este time consuming si, in cele din urma, partenerul tau efectiv isi pierde rabdarea si ajunge la concluzia ca nu merita sa faca atatea eforturi ca sa iti dovedeasca ca este demn de tine.

Greșelile pe care le faci în dragoste, în funcție de zodia ta
Greșelile pe care le faci în dragoste, în funcție de zodia ta[Sursa foto: PixaBay]

Gemeni

Stilul tau de abordare este complet gresit, cand tu iti lasi mereu optiunile deschise cu partenerul tau. Te gandesti mereu ca poate apare cineva mai bun si nu vrei sa fii legata prea intens de partenerul actual.

Sa alegi sa il tii la distanta cu aceasta strategie vine la pachet cu riscul de a-l pierde de tot.

Rac

El a fost sincer cu tine cand ti-a spus ca nu este interesat de o relatie serioasa. Tu ai sperat insa ca el se va atasa de tine si te va lua in serios. Numai ca nu a facut-o. El a fost sincer, pur si simplu tu nu ai fost sincera cu tine insati.

Este propria ta greseala si este o greseala mare. Cand tu cauti iubire, nu ar trebui sa te incurci cu cei care doar cauta distractie.

Leu

Ai inceput o relatie cu el si consideri ca nu este sufficient de bun pentru tine. Asa ca alegi sa nu iti pierzi prea mult timpul cu el. Nici macar nu l-ai lasat sa dovedeasca contrariul. Increderea ta este extrem de atractiva si oamenii sunt atrasi de tine, asa ca probabil nu vei fi singura prea mult timp, dar nici intr-o relatie cu el.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Fecioara

Esti cu el de ceva timp dar nu reusesti sa construiesti o legatura emotionala. Si asta se intampla in mare parte pentru ca nu iti doresti. Ori o relatie lipsita de conexiune nu va rezista mult timp. Tu singura duci relatia la despartire, intrucat refuzi sa te atasezi de el.

Greșelile pe care le faci în dragoste, în funcție de zodia ta
Greșelile pe care le faci în dragoste, în funcție de zodia ta[Sursa foto: PixaBay]

Balanta

Esti atat de atenta sa nu spui sau sa faci ceva gresit, incat nu mai esti tu insati. Este imposibil sa fii intr-o relatie serioasa cu cineva cat timp tu nu iti arati latura ta adevarata si el nu reuseste sa te cunoasca.

Scorpion

Pui foarte multa pasiune la inceput insa acea pasiune se epuizeaza repede.

Atractia sexuala iti consuma toata energia si concentrarea, incat nu mai lasi loc si de altceva. Dupa ce trece aceasta etapa, descoperi apoi ca altceva nu prea mai e in relatia ta si nu are sens sa ramai.

Sagetator

Nici nu ai intrat bine in relatie ca deja te simti sufocata. Independenta ta este atat de importanta pentru tine incat te deranjeaza sa fii legata de cineva, asa ca tu singura rupi relatia neoferind nicio sansa celui de langa tine. In felul acesta vei muri singura. Si s-ar putea chiar sa iti placa.

Capricorn

Esti mereu ocupata si nu doresti sa iti faci timp sa te vezi cu el. Mereu apare cate ceva, mereu ai alta prioritate. Este foarte simplu. Tu vrei relatie dar…nu prea. O relatie are nevoie de doi si, cat timp nu te implici, nu va merge.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Greșelile pe care le faci în dragoste, în funcție de zodia ta
Greșelile pe care le faci în dragoste, în funcție de zodia ta[Sursa foto: PixaBay]

Varsator

Iti este frica sa iti arati sentimentele si vrei sa pari dezinteresata, sa o iei chill. Buna treaba, el va primi mesajul dezinteresului tau si de acolo pana la despartire este doar un pas.

Pesti

Asteptarile tale sunt atat de mari de la el, incat la fel de mari sunt si sansele sa te paraseasca. Tu vrei efectiv ca el sa iti citeasca mintile, sa stie mereu ce simti si ce vrei. Felul in care te comporti va fi catalogat drept imaturitate din partea ta si il vei indeparta.

Citeste si: DESCOPERĂ: Compatibilitatea zodiilor în căsătorie. Care sunt cuplurile de aur ale zodiacului?

Citeste si: Cum reacționează zodiile atunci când sunt înșelate. Razbunarea e la cote maxime



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Sibel Taşçıoğlu, actrita din serialul „O dragoste”, vizitează România pentru un motiv surprinzător

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies