Greul prin care a trecut Brigitte Pastramă, până a obținut casa. Ce a făcut vedeta luni la rând? “Plătisem jumătate de manoperă unor oameni care mi-au tras țeapă.”

Greul prin care a trecut Brigitte Pastramă, până a obținut casa. Ce a făcut vedeta luni la rând? “Plătisem jumătate de manoperă unor oameni care mi-au tras țeapă.”
Greul prin care a trecut Brigitte Pastramă, până a obținut casa. Ce a făcut vedeta luni la rând? “Plătisem jumătate de manoperă unor oameni care mi-au tras țeapă.”

Brigitte Pastramă a vorbit despre greul prin care a trecut până a obținut casa.

Brigitte Pastramă a muncit mult până când viața să îi ofere ceea ce și-a dorit, iar în cadrul unui interviu pentru Online Story, difuzat pe canalul de YouTube WOWnews, aceasta a vorbit despre cum a primit casa în momentul în care a reușit să achite toate lucrurile pe care le cumpărase pentru renovarea ei. Mergea săptămânal pentru a se ruga de cei de la birouri pentru a primi noua locuință și a spus că a fost a doua din comunitate căreia i s-a dat. 

“Când am terminat de achitat ultima parte a mobilei și tot ce aveam de făcut, Dumnezeu mi-a deschis ușa casei. M-a ținut în smerenie până în momentul în care am achitat ce avem de achitat și ce am vrut să schimbă în casă, după care mi-a deschis ușa casei. Atunci când nu am mai avut, am urlat către cer și am spus: “Doamne, fă o minune”. Că nu ne băga nimeni în seamă.
Amâna dintr-o săptămână, într-o săptămână, că nu e aia, că nu e cealaltă și uite așa am mers șapte luni la oamenii aceea, cum este în Biblie o pildă. Este o femeie care vrea să i se facă dreptate și a bătut la ușa judecătorului în fiecare zi până când judecătorul s-a săturat de ea și i-a făcut dreptate. Exact așa eram și eu și m-am dus la ei acolo la birou în fiecare săptămână.
“Când îmi dați casa, vă rog?”. Până am primit casa. Am fost a doua din comunitate la care i s-a dat casă.”,
a spus Brigitte Pastramă.

Obstacolele prin care a trecut Brigitte Pastramă până să-și vadă locuința gata

Citește și: Brigitte Pastramă vorbește despre momentul în care s-a botezat la 33 de ani: „M-am gândit ce caut eu, netrebnica și păcătoasa de mine, lângă acești oameni. Îi vedeam pe toți îngeri.”

Brigitte Pastramă
Brigitte Pastramă[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: Brigitte Pastramă vorbește despre cumpăna pe care a avut-o în căsnicia cu Florin Pastramă: „Acum 2 ani era să ne despărțim definitiv. Am suferit foarte mult. M-am rugat la Dumnezeu.”

Brigitte a întâmpinat câteva dificultăți și în momentul în care început să o renoveze, deoarece muncitorii pe care îi avea la lucru i-au tras țeapă.

Aceasta a primit ajutor de la biserică și din partea unor oameni foarte muncitori pentru a termina de lucrat la casă.  “Și am început să renovez cu ceea ce mi-a plăcut, pentru că deja cumpărasem toate lucrurile pentru ea, tot, plătisem și jumătate de manoperă unor oameni care mi-au tras țeapă, au plecat și nu mi-au terminat lucrarea. Și uite așa m-am dus eu plângând la biserică și m-a întrebat pastorul de ce plâng.
Și mi-a dat niște oameni pocăiți, munceau până la 10 seara și munceau frumos, foarte frumos, ceea ce mâna lor făcea era binecuvântat. După ce am terminat casa, am deschis firma cu acei oameni foarte smeriți, africani, pocăiți și am făcut lucruri frumoase.”,
a mai spus Brigitte Pastramă.

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie- stirilekanald.ro

Brigitte Pastramă
Brigitte Pastramă[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Brigitte Pastramă, dezvăluiri neașteptate despre soțul său! Ce l-a împiedicat pe Florin Pastramă să se uite la alte femei: „El nu se duce să caute alinare la o femeie, ci a căutat la Dumnezeu!”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România

Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Situație incendiară în ”Casa iubirii”. „Vreau să-mi explici pozele!” Andreea Mantea îl va lua la întrebări pe Antoni, în ediția de luni, 9 septembrie, de la 10:00 si 16:30, la Kanal D

Daniel a dispărut fără urmă. A plecat cu mașina de acasă și nu s-a mai întors


Cookies