„Groaznic. Nu doresc nimănui să treacă prin așa ceva. Nu pot să dorm, am o mie de gânduri.” Nicoleta Dragne, devastată de durere de când a aflat că verișoara ei are cancer!

„Groaznic. Nu doresc nimănui să treacă prin așa ceva. Nu pot să dorm, am o mie de gânduri.” Nicoleta Dragne, devastată de durere de când a aflat că verișoara ei are cancer!
„Groaznic. Nu doresc nimănui să treacă prin așa ceva. Nu pot să dorm, am o mie de gânduri.” Nicoleta Dragne, devastată de durere de când a aflat că verișoara ei are cancer!

Nicoleta Dragne și-a deschis sufletul în mediul online și a vorbit despre situația dificilă prin care trece familia sa.

Nicoleta Dragne traversează una dintre cele mai grele perioade din viața sa. Familia ei a primit una dintre cele mai rele veste în urmă cu aproape o lună, atunci când verișoara vedetei a fost diagnosticată cu o boală nemiloasă.

Vestea a căzut ca un șoc pentru toți, mai ales peste blondină, care nu poate să își ia gândul de la cele întâmplate.

Fosta ispită și-a deschis sufletul în mediul online și a vorbit despre perioada dificilă pe care o traversează, atât ea, cât și familia sa.

Nicoleta Dragne, devastă de durere de când a aflat că verișoara ei are cancer

Citește și: „Imediat după botez, în familia noastră a ajuns o veste care ne-a îngenuncheat!” Nicoleta Dragne a făcut un anunț trist în mediul online. Fanilor nu le-a venit să creadă

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

 Nicoleta Dragne, devastată de durere de când a aflat că verișoara ei are cancer!

Nicoleta Dragne încă nu se poate împăca cu gândul că verișoara ei a primit un astfel de diagnostic. Vedeta a mărturisit că tânăra se simte împăcată cu acest lucru și vrea să își trăiască fiecare clipă din viața ei ca și cum ar fi ultima. Pe de altă parte, blondina nu poate să facă acest lucru pentru că se gândește că într-adevăr momentele petrecute în compania verișoarei sale ar putea fi ultimele.

De când am aflat vestea (n.r- că verișoara ei are cancer) nu pot să dorm, am o mie de gânduri. Eu psihic nu sunt ok deloc, încerc să funcționez așa pe pilot automat. Oricum, de la vestea: «Asta e, mai ai trei luni», mai avem o speranță. Oricum starea ei nu este bună, este destul de grav, nu se simte bine deloc, este foarte slăbită, dar măcar mai avem speranță.

Ea e destul de ok, e chiar și împăcată cu ideea că dacă nu se poate, nu se poate și mi-a zis o chestie: «Cât o mai fi, să mă bucur de ce a rămas». La asta ne-am gândit și noi, să facem să-i fie bine, numai că, Doamne ferește, oricât ai vrea să zici că faci să fie bine, mă refer să se bucure de timpul rămas, sper să nu fie vorba de așa ceva, dar luăm în calcul și varianta asta, nu știu cum să vă explic, mergi la un restaurant și nu poți să te bucuri de fericirea
aia, pentru că mergi numai cu gândul că poate e ultima dată. Groaznic, nu doresc nimănui
.”, a povestit Nicoleta Dragne în mediul online.

Nicoleta Dragne și-a mai pierdut o verișoară din cauza cancerului

Citește și: „Nu mai am putere să vorbesc, mă simt moleșită. Viața este prea mizerabilă și nu prea am putut să-mi fac dreptate.” Maria Ilioiu a încercat să-și pună capăt zilelor, după ce s-a luptat cu depresie

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

 Nicoleta Dragne, devastată de durere de când a aflat că verișoara ei are cancer!

Din nefericire, nu este pentru prima dată când Nicoleta Dragne trece printr-o astfel de experiență. În urmă cu mai mulți ani, sora verișoarei sale a fost diagnosticată și ea cu cancer la plămâni. Atunci a trăit un alt șoc, mai ales că în doar două săptămâni de la aflarea veștii, aceasta a pierdut lupta cu viața, lăsând în urmă un gol imens. Acum blondina se gândește că istoria se repetă și se simte neputincioasă în fața unui astfel de diagnostic, fiind devastată de durere.

„Am trecut prin asta și acum câțiva ani, v-am spus că și sora ei a avut cancer la plămâni, doar că acolo am știut, adică ni s-a spus din start că nu se mai poate face nimic, a fost timpul foarte scurt. Din momentul în care eu am aflat, a mai durat două săptămâni și... Dar acolo măcar am știut, nu știu cum să spun. Și acolo a fost un șoc. Nu doresc nimănui să treacă prin așa ceva, dar uite că așa este viața și poate ar trebui să fie încă o lecție pentru noi toți, la modul că trebuie să ne bucurăm de viață așa cum este ea și să ne ținem oamenii dragi aproape. Fără sănătate nu faci nimic, din păcate”, a mai spus Nicoleta Dragne pe rețelele sale de socializare.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

„Prima zi după eliberare, la spital.” Leo de la Strehaia a ajuns pe mâna medicilor, la o zi de când a fost eliberat! Care este starea de sănătate a celebrului om de afaceri?

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

„Dacă ai sub 5.000 de euro pe lună, ești sărac!” Cristina Șișcanu, pusă la zid de internauți după declarațiile controversate despre pragul sărăciei în România

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies