Gulben, în pericol!

Gulben, în pericol!
Gulben, în pericol!

În această seară, în noul episod din serialul ”Vinovați de iubire”, difuzat de la ora 23:30, la Kanal D, Anîl, fratele lui Yagmur, continuă să o urmărească pe Gulben.

Anîl, care a dezvoltat o obsesie pentru Gulben, face tot ce îi stă în putință pentru a fi în preajma surorii lui Han, cu toate că Yagmur îi cere insistent să înceteze cu acest comportament deviant.

Han continuă să își supravegheze, din umbră, frumoasa soție. Mai mult, imediat ce Inci reîncepe munca, acesta manifestă sentimente de gelozie pentru unul dintre colegii soției sale.

Inci nu știe cum să îl determine pe Han să aibă încredere în ea iar neînțelegerile între cei doi nu întârzie să apară.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Pe de altă parte, Han insistă ca Naci să plece în străinătate pentru a urma tratamentul care i-ar putea salva viața, însă cel din urmă refuză ajutorul acestuia.

Deși este captiv în subsolul blocului, Naci va reuși, în mod uluitor, să ia legătura cu Safiye...

Nu ratați, în această seară, de la ora 23:30, un nou episod din serialul ”Vinovați de iubire”, difuzat numai la Kanal D.

 

 



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Horoscop 16 septembrie 2024. O zodie va trăi emoții puternice

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Motivul pentru care actorii de la Bollywood au refuzat să joace în filmul "Phir Milenge". Salman Khan și-a asumat gratuit acest rol: " Întreaga industrie a spus nu"

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Teo Trandafir, în lacrimi după ce a discutat cu Andrei Bănuță! Ce relație are prezentatoarea „Follow us!” cu celebrul cântăreț: „Mă ajută să trec prin viață”

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies