Gulfem nu scapă de Ali

Gulfem nu scapă de Ali
Gulfem nu scapă de Ali

În această seară, de la ora 20:00, în “Tărâmuri nelegiuite”, Gulfem este pusă într-o situație fără ieșire, atunci când află că Ali este partener cu drepturi egale, în conducerea minei deținută de familia sa.

Mai mult decât atât, frumoasa Gulfem este extrem de dezamagită atunci când află că Bahar, cea care s-a oferit să ajute financiar familia Pașazade, în urma dezastrului de la mina, este partenera de afaceri a lui Ali.

Pe de altă parte, Ali devine extrem de furios atunci când află că alături de Gulfem, la conducerea minei, se va afla Davut, dușmanul de moarte al acestuia.

Discuțiile nu întârzie să apară între cele două părți atunci când soarta minei de cărbune a  familiei Pașazade este în joc, iar de aici și până la un adevărat război între cele două tabere este numai un pas.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Veștile dramatice pentru Gulfem continuă să se succeadă cu repeziciune atunci când află că Yavuz este implicat în moartea tatălui ei, iar Davut nu va sta nepăsător în fața acestei situații și este decis să îl pedepsească pe ginerele familiei Pașazade.

Nu ratați, în această seară, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Tărâmuri nelegiuite” difuzat numai la Kanal D.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Gabriela Cristea, despre situațiile din trafic. Ce a pățit prezentatoarea TV în timp ce își ducea fetele la școală. “Copiii sunt cei care trebuie să plătească”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Cheloo de la Paraziții, antreprenor de succes! Cum a încasat aproape 1 milion de euro din afaceri

Sfatul zilei din 22 septembrie 2024. O zodie se ocupă de o planificare atentă a resurselor

Moldo și Rebecca, apropieri la piscina din „Casa iubirii”! Cum a reacționat Antoni la imaginile cu cei doi concurenți

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies