Gulfem, pusă în dificultate de Ali

Gulfem, pusă în dificultate de Ali
Gulfem, pusă în dificultate de Ali

În această seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “Tărâmuri nelegiuite”, difuzat la Kanal D, se instaurează haosul în orașul Zonguldak, atunci când mina de cărbune este cuprinsă de flăcări.

Localnicii vor să afle dacă sunt persoane în interiorul minei și, când se află că Davut și Gulfem sunt victimele incendiului devastator, întreaga comunitate le sare în ajutor pentru a-i salva.

Coordonatorul misiuni speciale a Direcției Generale de Securitate este convins că incendiul de la mina, moartea lui Malik, și atacul de la ferma lui Idris, sunt <orchestrate> de afaceriștii francezi, cei care colaborează cu Ali Gelik.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Pe de altă parte, Ali încearcă să justifice greșeala făcută în fața lui Bahar Aras, reprezentanta afaceriștilor francezi, atunci când în incendiul de care se face vinovat, îți puteau pierde viețile Davut și Gulfem.

Dacă va putea Gulfem să salveze mina lăsată moștenire de la tatăl său sau, dacă va reuși Ali să pună mâna pe afacerea familiei Pașazade puteți afla în această seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul

“Tărâmuri nelegiuite”, difuzat numai la Kanal D.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies