“Gülperi”, o poveste impresionantă despre speranță și puterea de a merge mai departe!

“Gülperi”, o poveste impresionantă despre speranță și puterea de a merge mai departe!
“Gülperi”, o poveste impresionantă despre speranță și puterea de a merge mai departe!

Ce spune Nurgul Yesilcay despre rolul dramatic pe care îl interpretează în serialul care debutează mâine seară, la Kanal D!

#Producția va putea fi urmărită trei zile pe săptămână, de miercuri până vineri, de la ora 20:00

 

Kanal D le aduce fanilor serialelor turcești o nouă producție impresionantă, “Gulperi”, care o are în distribuție, în rolul principal, pe Nurgul Yesilcay, cunoscută publicului din România și nu numai, după rolurile extraordinare din "Furtună pe Bosfor", "Dragoste și Pedeapsă" și "Kosem".

Serialul “Gulperi”, care va debuta mâine seară, la ora 20:00, la Kanal D, spune povestea dramatică a unei mame care se lupta să recâștige dragostea copiilor săi.

Un scenariu alert, plin de răsturnări de situație, dar și aducerea în prim-plan a unui sentiment foarte puternic, cel al dragostei materne, sunt pe cale să cucerească inimile milioanelor de telespectatori.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Pentru Nurgul Yesilcay, interpretarea acestui rol a însemnat o adevărată luptă interioară; iată ce a mărturisit actrița despre această experiență:

<Gulperi> aduce în prim plan o poveste curajoasă care mă solicită mult din punct de vedere emoțional. Va reuși, oare, Gulperi să recâștige inima copiilor ei care ajung să o urască dupa ce le este inoculată ideea că mama lor i-ar fi părăsit? Trebuie să recunosc că rolul pe care îl interpretez mă consumă, sunt mama la rândul meu și, nu de puține ori, m-am pus în situația în care mă întrebăm ce m-aș fi făcut dacă trăiam cu adevărat această drama prin care trece eroina serialului?”.

Nu ratați premiera serialului “Gulperi”, difuzat mâine seară, la ora 20:00, la Kanal D! Producția va putea fi urmărită trei zile pe săptămână, de miercuri până vineri. Serialul “Lacrimi la Marea Neagră” va putea fi urmărit în fiecare luni și marți, începând cu ora 20:00, la Kanal D!

 

 



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

3 zodii care îți vor schimba mentalitatea în luna octombrie. Ai grijă să nu cazi în capcana lor

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Dorian Popa, iubeşte din nou! Ce spune despre noua cucerire care i-a pus inima pe jar: "Am dreptul să îmi găsesc fericirea"

De ce se despică vârfurile părului și ce poți să faci. Principalele motive explicate de specialiști

Bianca a pus stop! Ce decizie a luat în privința lui Patrick după ce a izbucnit în lacrimi: „Gata”

VIDEO Liam Payne a murit! Celebrul cântăreț a căzut de la etajul al treilea al unui hotel din Buenos Aires


Cookies