Gustari sanatoase care te ajuta sa slabesti, recomandate de nutritionisti

Gustari sanatoase care te ajuta sa slabesti, recomandate de nutritionisti
Gustari sanatoase care te ajuta sa slabesti, recomandate de nutritionisti

Multi isi doresc sa slabeasca insa nu este mereu usor sa ajungi la acest rezultat.

Gustari sanatoase care te ajuta sa slabesti, recomandate de nutritionisti. Multi isi doresc sa slabeasca insa nu este mereu usor sa ajungi la acest rezultat. Pana si mancatuul sanatos poate fi dificil, pentru ca trebuie sa iti infranezi pofetele. Sa iti stabilesti un obiectiv este usor, insa practica poate fi dificila.

Principiul de baza al scaderii in greutate este obtinerea unui deficit de calorii: caloriile pe care le consumi din alimentatie trebuie sa fie in numar mai mic decat cele pe care le arzi.

In plus, senzatia de satietate si satisfactie alimentara sunt foarte importante daca iti doresti sa iti mentii motivatia pe termen lung. Daca nu obtii asa ceva, risti sa abandonezi, pentru ca simti mereu ca iti este foame si ai tendinta de a manca mai mult.

Stim deja ca principiul de baza al scaderii in greutate este obtinerea unui deficit de calorii: numarul de calorii pe care il consumi prin alimentatie trebuie sa fie mai mic decat numarul de calorii pe care le arzi.

Din acest punct de vedere, gustarile au un rol important. Acesteareduc senzatia de foame dintre mese si, in acelasi timp, iti satisfac pofta de dulce ori de sarat. Este insa esential sa alegi gustari sanatoase, care sa iti sustina efortul de a slabi ori de a manca mai echilibrat. Iata cateva gustari pe care le poti consuma:

Gustari sanatoase care te ajuta sa slabesti, recomandate de nutritionisti
Gustari sanatoase care te ajuta sa slabesti, recomandate de nutritionisti[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Zmeura si nuci

Cele 2 alimente formeaza o echipa perfecta si sunt excelente in orice dieta. Zmeura contine multe fibre, iar nucile sunt o sursa sanatoasa de grasimi si proteine, ce ofera o senzatie de satietate pentru o perioada lunga de timp. In plus, nucile sunt bogate in acizi grasi Omega 3 care combat inflamatia.

Oua fierte tari si branza

Reprezinta o gustare bogata in proteine si grasimi, cu putine calorii.

In plus, iti vor tine de foame pe termen lung si vor scadea riscul de tulburari gastrointestinale.

Citeste si: Stresul ingrasa: 4 moduri in care iti afecteaza silueta

Iaurt grecesc si fructe de padure

Iaurtul grecesc este bogat in proteine si are un numar scazut de calorii. Daca adaugi o ceasca de fructe in iaurtul grecesc, vei avea parte de o gustare extrem de sanatoasa si hranitoare.fructele

de padure ofera fibre, vitamine si minerale.

Legume crude si sos de iaurt

Poti alege pentru aceasta gustare sanatoasa, unde tot ce trebuie sa faci este sa amesteci iaurt grecesc cu cateva condimente si sa adaugi langa cateva fasiute de legume. Legumele sunt considerate printre cele mai bune alimente de slabit.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

8 greșeli care îți pot strica mâncarea atunci când gătești în multicooker

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies