Gustul copilariei! Cum sa faci cea mai buna reteta de lapte de pasare!

Gustul copilariei! Cum sa faci cea mai buna reteta de lapte de pasare!
Gustul copilariei! Cum sa faci cea mai buna reteta de lapte de pasare!

Ingredientele sunt usor de procurat iar prepararea este extrem de rapida.

 

Ai nevoie de:
4 oua
200 de grame de zahar
1 plic de zahar vanilinat
1 litru de lapte
coaja razuita de la o jumatate de lamaie.
Mod de preparare:
Intr-o oala se pune laptele la fiert.
Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat cu 50 de grame de zahar si zaharul vanilinat. Cand laptele da in fiert, se da focul la minim si se asaza cu mare grija galuste mici de albus in oala. Se lasa cate doua minute pe fiecare parte si apoi se da oala la o parte. Se scot cu ajutorul spumierei si se pun intr-un vas.
Intr-un bol separat se bat galbenusurile cu 3 linguri de lapte, restul de zahar si coaja de lamaie.
Zaharul trebuie sa se dizolve complet, iar compoziţia trebuie sa capete consistenţa unei creme. Se adauga la final restul de lapte si se pune bolul deasupra unui vas cu apa clocolita, amestecand incontinuu. Dupa ce se ingroasa se ia totul de pe foc si se lasa cateva minute sa se raceasca.
Dupa ce s-a racit complet, compoziţia din galbenusuri se toarna peste galustele din albus.
Sursa

Ai nevoie de:

4 oua
200 de grame de zahar
1 plic de zahar vanilinat
1 litru de lapte
coaja razuita de la o jumatate de lamaie.

Mod de preparare:

Intr-o oala se pune laptele la fiert. Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat cu 50 de grame de zahar si zaharul vanilinat.

Cand laptele da in fiert, se da focul la minim si se asaza cu mare grija galuste mici de albus in oala. Se lasa cate doua minute pe fiecare parte si apoi se da oala la o parte. Se scot cu ajutorul spumierei si se pun intr-un vas.

Intr-un bol separat se bat galbenusurile cu 3 linguri de lapte, restul de zahar si coaja de lamaie. Zaharul trebuie sa se dizolve complet, iar compoziţia trebuie sa capete consistenţa unei creme.
Se adauga la final restul de lapte si se pune bolul deasupra unui vas cu apa clocolita, amestecand incontinuu. Dupa ce se ingroasa se ia totul de pe foc si se lasa cateva minute sa se raceasca.

Dupa ce s-a racit complet, compoziţia din galbenusuri se toarna peste galustele din albus.

Sursa

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies