Ce mesaj i-a transmis Emilia Ghinescu lui Armin Nicoară, la scurt timp după ce s-a logodit

Ce mesaj i-a transmis Emilia Ghinescu lui Armin Nicoară, la scurt timp după ce s-a logodit
Ce mesaj i-a transmis Emilia Ghinescu lui Armin Nicoară, la scurt timp după ce s-a logodit

Emilia Ghinescu i-a transmis un mesaj lui Armin Nicoară, la puțin timp după ce el și Claudia Puican au decis să meargă pe același drum.

Pe data de 27 septembrie 2022 Armin Nicoară și Claudia Puican au decis să își unească destinele în fața lui Dumnezeu, iar pe 9 iunie s-au logodit. După ce au avut parte de mai multe amânări, deoarece au parte de un program destul de plin, cei doi au reușit să aibă parte de cel mai frumos eveniment din viața lor.

Citește și: „Ne dăm seama prea târziu.” Claudia Puican, în lacrimi. Ce s-a întâmplat cu artista

Ce mesaj i-a transmis Emilia Ghinescu lui Armin Nicoară, la scurt timp după ce s-au logodit

Cei doi au avut 7 perechi de nași și au avut parte de emoții puternice în cea mai frumoasă zi din viața lor.

În momentul în care cei doi au decis să meargă pe același drum, toți apropiații lor și-au dorit tot ceea ce este mai bun pentru aceștia, printre ei se află și Emilia Ghinescu care le-a urat numai gânduri bune.

Ultimii ani nu au fost destul ușori pentru oameni, iar mulți tineri și-au anulat evenimente mult așteptate, din cauza situației pandemice. În momentul în care cei doi s-au căsătorit, fanii acestora au fost de-a dreptul fericiți.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Super! Hai cu nunta, că de-asta ma pregătesc”, a

spus Emilia Ghinescu.

Care a fost răspunsul lui Armin Nicoară la spusele Emiliei Ghinescu

În ziua în care și-au anunțat persoanele care îi urmăresc că s-au logodit, cei doi îndrăgostiți au primit foarte multe felicitări și gânduri bune din partea tuturor oamenilor. După ce Emilia Ghinescu le-a spus că de abia așteaptă nunta, Armin Nicoară i-a transmis că va începe distracția.

„Super! Hai cu nunta, că de-asta ma pregătesc”, a

spus Emilia Ghinescu.

„Doamne ajuta! Să înceapă distracțiaaaaa”, a răspuns Armin Nicoară.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Claudia Puican, dezvăluiri despre perioada copilăriei

Claudia Puican  a povestit că ea provine dintr-o familie modestă și că de-a lungul vieții a întâmpinat multe greutăți. Cu toate că în momentul actual are o situație bună și a reușit să își mute părinții la Timișoara, viața nu a fost mereu blândă cu ea și a fost pusă la încercare de foarte multe ori.

„Oamenii trebuie să ne cunoască și cu bune, și cu rele. Oamenii care mă urmăresc știu că eu niciodată nu am ascuns nimic. Dacă am provenit dintr-o familie mai modestă, dacă am avut greutăți, chiar și în zilele noastre. Chiar dacă acum avem o situație foarte bună și am reușit să îi mutăm pe ai la noștri la Timișoara. Eu împărtășesc cu oamenii care mă urmăresc și momente frumoase, și momente mai puțin bune.

Ei (n.r. părinții) sunt cei mai importanți pentru mine. Chiar dacă am avut o perioadă mai grea în copilărie. Noi suntem patru surori și fratele mai mic este înfiat, este verișorul nostru, dar este ca și fratele nostru, niciodată nu s-a pus problema să se facă diferență între noi. Chiar îmi amintesc din copilărie, de când a venit mama cu el acasă. Taică-miu întotdeauna și-a dorit un băiat. Când l-a văzut pe Claudiu a zis: 'Poate că Dumnezeu l-a trimis cu un scop în viața noastră'. El s-a născut cu o malformație la maxilar, nu ne-am dat seama, doar după cinci ani ne-am dat seama că nu vorbește. Acum vorbește, dar nu ca și noi. Chiar mă adresez oamenilor, dacă cunosc vreun medic care poate să ne ajute cu un sfat, unde se poate opera, să aibă și el o viață normală, pentru că el suferă foarte mult din cauza asta. Noi ne-am interesat și la Timișoara de un medic, am fost cu el, i-am pus și aparat dentar, doar că eu aș vrea mai mult pentru el. Este o mică schimbare, l-am programat în vară, doar că dacă s-ar putea să știe cineva un medic mai bun, chiar aș vrea să-mi dea mesaj.", a povestit Claudia Puican.

Citește și: ”Am reușit să mă eliberez de o traumă.” Armin Nicoară, în lacrimi! Artistul a spus adevărul în fața tatălui său, în direct



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

”Am luat-o la fugă.” Armin Nicoară a simțit un cutremur, în timpul turneului din SUA

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies