Haine si make-up – sfaturi de la modele de videochat

Haine si make-up – sfaturi de la modele de videochat
Haine si make-up – sfaturi de la modele de videochat

De-a lungul timpului, am auzit tot felul de sfaturi, care mai de care mai iesite din comun, care ar trebui sa ne faca sa parem mai atractive, sa avem acel element wow, de neuitat. Toate acele mici sugestii au provenit, fie de la stilisti, designeri sau ne-am inspirat, pur si simplu, de pe marile podiumuri ale lumii.

Totusi, niciodata aceste indemnuri nu au provenit din partea unui model de videochat. Dupa cum bine stim, jobul o recomanda drept o prezenta incantatoare in orice moment al zilei, cu un farmec de neegalat pentru sexul masculin. Modelele de la luxurystudio.ro se pricep de minune sa arate impecabil si sa arate ca niste adevarate dive, asa ca de ce nu am profita de aceasta oportunitate, oferita de niste modele de top? Ca un plus, o parte din aceste trucuri au fost de „vina” pentru veniturile uriase obtinute la Luxury Studio.

Tocuri si iar tocuri

Foarte multi barbati, chiar daca nu recunosc, sunt innebuniti dupa tocuri, dar mai ales dupa modul in care face corpul unei femei sa arate. Pentru inceput, o pereche de stiletto negri, simpli, chiar si cu toc ceva mai mic, vor face minuni. Gandeste-te ca fiecare tinuta pe care o vei purta va arata de 1000 de ori mai bine cu asemenea pantofi.

Mai putin tinuta de sport, pentru alergat cativa km, dar acolo e alta problema!

Rosu, culoarea care starneste pasiuni

Nu stim cate piese vestimentare contin aceasta culoare in garderoba ta, dar niciodata nu strica cateva astfel de achizitii in plus. Un top, o rochie si, eventual, un accesoriu de par (sa nu fie ceva de plastic in niciun caz, opteaza pentru catifea sau o panglica de matase) pe culoarea rosu sunt perfecte, daca doresti sa aduci un plus de sex-appeal.

Machiajul cat eyes

Stim cat de bine poate sa arate un asemenea machiaj, dar parca ni se pare imposibil sa il facem. Liniile acelea ne dau reale batai de cap. Cu putina rabdare si cateva sesiuni de exersare, putem crea cu usurinta respectivul look. In asa fel, vom arata impecabil, indiferent de ocazie. Iar daca vrem sa cucerim pe cineva, victoria e deja asigurata! In plus, acest tip de make-up da foarte bine si pe camera; modelele videochat stiu cel mai bine!

Rochia neagra

Indiferent ca e lunga sau scurta, cu o alegere ca aceasta nu ai cum sa dai gres. Vei arata mult mai slaba ca de obicei, mai inalta, iar restul trasaturilor iti vor fi mult mai bine puse in evidenta. Totusi, trebuie sa ai foarte mare grija la make-up, nu ai dori sa ai un look cadaveric. In plus, daca nu ai grija la make-up, e posibil sa iti adaugi cativa ani buni de oboseala pe fata.

Si crede-ma, nu iti doresti deloc asta!

Look rasfatat de razele soarelui

Putin bronz nu strica nimanui! Poti chiar sa faci minuni cu acest mic truc! Indiferent de make-up sau de haina aleasa, vei arata demential. Ai totusi grija la excese, doresti sa ai un look decent, nu sa arati ca si cum ai avut de-a face cu prajitorul de paine!

Hainele mulate, in general

Sa clarificam situatia, nu e vorba despre acele haine atat de mulate, care atunci cand le porti simti ca vor crapa pe tine sau ai impresia ca nu mai poti respira corect din cauza lor. In niciun caz; este vorba despre echilibru si confort. Nu porti nici cele mai largi haine, in care simti ca te scufunzi, dar nici nu optezi pentru cele care au trecut granita termenului de sexy si au ajuns undeva in zona penibilului.

In plus, trebuie sa ai mare grija la material, pentru ca s-ar putea sa iti strice tot aspectul.

Modelele de la luxurystudio.ro stiu cel mai bine despre ce e vorba, un material de proasta calitate iti poate afecta prima impresie pe care o oferi celor cu care faci cunostinta.

Gene lungi

Cu ajutorul genelor false, de buna calitate, nu vei avea nevoie de un machiaj dramatic ca sa te faci remarcata. Daca nu ai incercat pana acum aceasta varianta, afla ca te va face sa arati de milioane. Daca ai grija si de forma sprancenelor, vei arata ca o adevarata diva, adica de neuitat.

Acestea sunt doar cateva dintre sfaturile acumulate prin experienta, oferite de modelele luxurystudio.ro. Pentru ele, fiecare zi este o adevarata provocare a frumusetii si sarmului!



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Teo, indragostita de ii! Ce modele ii plac cel mai mult!

IMAGINE RARĂ cu fiul Vicăi Blochina și al lui Victor Pițurcă! Edan s-a transformat într-un tânăr chipeș!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

VIDEO. Grasu XXL, ipostază rară! Artistul a izbucnit în lacrimi în fața publicului Neversea: "N-am vrut să vă emoționeze atât de tare pe toți, dar așa s-a întâmplat"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies