Hainele Moncler - lux, eleganță și confort de la un brand consacrat

Hainele Moncler - lux, eleganță și confort de la un brand consacrat
Hainele Moncler - lux, eleganță și confort de la un brand consacrat

Astazi gecile de puf de la Moncler nu au nevoie de foarte multe prezentări.

Puțini știu însă că înainte de a deveni un fanion în lumea modei, firma a fost în pragul falimentului. Cu toate acestea, în prezent, linia vestimentară și cea de încălțăminte semnată Moncler se bucură de o istorie veche de 50 de ani.

Gecile de puf sunt recunoscute și preferate de marile vedete precum Leonardo Di Caprio sau Madonna. Aceste geci de puf, dar și alte articole vestimentare din colecțiile Moncler împânzesc pârtiile Alpilor, dar și marile capitale ale modei.

Remo Ruffini este în prezent CEO și acționar Moncler și mai este cunoscut drept omul care a transformat un brand falimentar într-unul gigant, consacrat la nivel mondial. Jachetele Moncler se pare ca au devenit un must have în orice gardrobă.

Linia vestimentară Moncler de la B-Mall

Haine de firmă la un click distanță? Este dificil de ales haine atunci când se dorește calitate și mai ales o semnătură a brandului originală.

B-Mall este un e-shop ce aduce moda mai aproape de fiecare garderobă. Când vine vorba despre nume consacrate în lumea modei, B-Mall este un punct de interes. O varietate de branduri și categorii adresate publicului larg constituie captarea atenției persoanelor pasionate de fashion, eleganță, lux și calitate.

Povestea Moncler a fost scrisă în 1952, în orașul alpin Monestier-de-Clermont. Elementul cheie ce definește liniile vestimentare semnate Moncler este stilul sport.

Un lucru mai puțin cunoscut este și faptul că hainele echipei naționale a Franței la Jocurile Olimpice din 1968 erau marca Moncler.  

În prezent, Moncler este un nume răsunător în lumea modei, iar stilul abordat este unul urban. A devenit un brand de lux pentru ideile creative, originale ce au revoluționat lumea pasiunii pentru sporturile de iarnă.

În catalogul B-Mall se regăsesc colecții de haine Moncler atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

Selecțiile de produse semnate de acest brand consacrat sunt menite să le întregească garderoba. Gecile de iarnă sunt emblema ce a consacrat acest brand și se regăsesc într-o varietate de modele în portofoliul magazinului online specificat. În plus, acestea sunt elegante și se integrează perfect în orice outfit.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Moncler – un nume de succes în lumea modei

Filozofia brandului Moncler este de a trece de bariera tendințelor. Totuși, hainele și încălțămintea ce stau sub semnatura acestui nume exprimă constant noi modalități de interpretare a conceptului de jachetă, fiecare articol vestimentar este individual și impune un stil fără restricții.

La Milano, când s-a celebrat săptămâna modei, Moncler a propus un nou proiect, mai cu seamă Moncler Genius.

Acesta a colaborat cu opt designeri renumiți printre care Hiroshi, Pierpaolo Piccioli și Simone Rocha pentru a obține interpretări ale renumitelor jachete cu puf.

Creația Moncler este astăzi coordonată de Remo Ruffini. Acesta a semnat parteneriate cu alte branduri de lux. Dintre acestea se distinge Balenciaga, alături de care a lansat liniile Gamme Rouge pentru femei și Gamme Bleu pentru bărbați. În cadrul proiectului colaborarea a fost supravegheată de designerii Giambattista Valli și Thom Browne.

Italia este recunoscută pentru cultura aparte ce se regăsește în modă. Moncler a devenit sinonim cu jacheta de puf. Ruffini a beneficiat din plin de faptul că a trăit și a crescut în leagănul industriei de modă.

Jachete, încălțăminte, bluze, tricouri, și pantaloni sport Moncler se regăsesc în portofoliul magazinului B-Mall și se adresează atât femeilor, cât și bărbaților. Pentru persoanele interesate de calitate, eleganță și confort, Moncler este o alegere ideală.

Citește și: Alin Oprea a rupt tacerea la "Follow us" si a spus cati bani trimitea lunar la Londra fostei sale sotii, Larisa Uta: "Facand un calcul in aceasta perioada, media a fost de peste 4200 euro pe luna"- kanald.ro

Citește și: De ce s-a sinucis, de fapt, Cătălina, secretara de la UMF: Am văzut-o, era...- stirilekanald.ro

Chiar dacă Moncler înseamnă lejeritate și confort, nu este exclusă ideea de eleganță și de a arăta bine. Cei interesați de calitate vor descoperi in e-shop-ul B-Mall jeanși, sneakerși, jachete și multe alte articole vestimentare ce pot crea o garderobă completă. Accesoriile sunt cele care însuflețesc orice outfit, iar acest lucru este vizat de cei de la B-Mall când vine vorba despre Moncler.

Prețurile hainelor Moncler sunt justificate de calitate. Spre exemplu, jachetele cu puf emblematice acestui nume sunt confecționate din puf de gâscă recunoscut pentru confortul termic conferit, dar și pentru faptul că este ușor.

Cei care adoptă stilul streetwear, vor găsi în Moncler ceea ce îi reprezintă. Moda modernă este potrivită pentru toată lumea, iar articolele vestimentare din această categorie demonstrează acest aspect. Pe B-Mall.ro găsesc cei care doresc să se întreacă cu energia o varietate de articole vestimentare semnate Moncler.

 

 



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Gina Bradea, mesaj pentru urmăritorii care au judecat-o în momentul în care a fost în spital. “E cumplit ceea ce mi s-a întâmplat. Nu doresc să ajungeți pe patul unui spital.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

Alin Oprea a rupt tacerea la "Follow us" si a spus cati bani trimitea lunar la Londra fostei sale sotii, Larisa Uta: "Facand un calcul in aceasta perioada, media a fost de peste 4200 euro pe luna"

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies