Hamude vrea să se întoarcă în casa Puterea dragostei! Pe ce fată a pus ochii

Hamude de la Puterea dragostei
Hamude de la Puterea dragostei vrea să revină în emisiune

Hamude își dorește să se întoarcă în emisiunea care l-a făcut celebru.

Hamude, considerat unul dintre cei mai controversați concurenți de la Puterea dragostei, își dorește să revină în emisiune. Fostul concurent a dezvăluit în cadrul unui vlog că ia în serios varianta de a se întoarce în casa Puterea dragostei, datorită căreia a devenit cunoscut la nivel național.

Acesta are deja și o favorită în casa Puterea dragostei. Hamude a pus ochii pe Alexandra, pe care o consideră potrivită pentru el.

Citeste si: Jador a vorbit despre dramele debutului în muzică! "Am fost înjurat, batjocorit, scuipat, umilit! Am cântat pentru bomboane!"

„Ce părere ați avea dacă m-aș duce în emisiune pentru Alexandra sau pentru Andreea? Sunt două persoane total diferite și se lovesc cap în cap. Însă eu o susțin pe Alexandra în continuare și cred că parcursul ei în emisiune este un parcurs foarte bun.

Și vreau că și voi, cei care sunteți susținătorii mei, să o susțineți pe Alexandra. Pentru că este persoană pe care eu o apreciez și îmi doresc să ajungă până în finală și îmi doresc să câștige”, a spus Hamude pe vlogul său.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Ce vrea să facă Hamude de la Puterea dragostei imediat ce ajunge în casă

În plus, Hamude a mai dezvăluit în cadrul aceluiași vlog și care ar fi primuk lucru pe care l-ar face dacă ar reveni în emisiune. Tânărul, cunoscut și pentru perioada în care era stripper, a dezvăluit că ar vrea să facă puțină ordine în casa băieților, care au venit în show doar „să se certe între ei”, așa cum susține Hamude.

Hamude de la Puterea dragostei
Hamude de la Puterea dragostei a fost concurent în primul sezon[Sursa foto: Captură TV]

Citeste si: Cu ce bărbat celebru s-a afișat Bianca de la Puterea dragostei, după ce Livian a anunțat că s-a certat cu iubita lui?

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

”Și dacă ar fi să ajung acolo, în emisiune, vă spun eu ce se va întâmpla. În primul rând eu, după cum mă știți, și foarte mulți urmăritori ai mei mă cunosc foarte bine, știu că eu sunt un caracter mai puternic. Sunt un om foarte bun, sunt sufletist, am un suflet de aur, să zic așa, dar când sunt stârnit, mă transform și devin vulcanic. Și nu știu dacă este o idee foarte bună să merg la emisiune…

Dar hai să vorbim de cazul în care m-aș duce, ce se va întâmpla… Voi intra în casa băieților și din ceea ce văd eu că se întâmplă în momentul de față în casa băieților este groaznic. Băieții ăia nu sunt în casa aia pentru fete. Eri, tot ceea ce fac, tot ceea ce vor este să se certe între ei. Voi nu sunteți acolo pentru… Puterea Dragostei înseamnă să te duci în casa aia și totul trebuie să se lege între băieți și fete”, a mai precizat Hamude, despre posibila și potențiala sa revenire în casa ”Puterea Dragostei”



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Un nou cuplu în casa Puterea dragostei! Marinescu și Andreea s-au sărutat și și-au oficializat relația în camera roșie!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies