Han, ”încolțit” de Esra

Han, ”încolțit” de Esra
Han, ”încolțit” de Esra

În această seară, de la ora 23:30, în serialul ”Vinovați de iubire”, Esra va avea parte de un eveniment neplăcut, în noul episod difuzat la Kanal D.

Tânăra încearcă necontenit să dea de urma lui Esat și banuiește că Han este vinovat de ”dispariția” acestuia. Nimeni nu banuiește însă, că Han chiar l-a amenințat pe Esat să înceteze a o mai căuta pe Gulben, în caz contrar, tânărul fiind avertizat că va avea de suferit. Pe de altă parte, Han nu mai suportă acuzele pe care le formulează Esra la adresa sa și îi cere acesteia să înceteze.

Totodată, Esra este convinsă că Esat este ascuns, de către Han, în camera tehnică a imobilului în care locuiesc și demarează cercetări, alături de Inci. Inci se simte deranjată și ea de faptul că Esra îl acuză pe soțul său, dar  și pe familia acestuia, de toate dramele pe care prietena sa le trăiește și îi cere să înceteze a mai formula astfel de acuzații la adresa familiei Derenoglu.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Ce se va întâmpla atunci când Esra și Esat se întâlnesc, față în față, cu Han și Inci și, cum va reacționa Han când își surprinde soția în preajma unui carismatic coleg de muncă, puteți afla în acesată seară, de la ora 23:30, în noul episod din serialul ”Vinovați de iubire”, difuzat numai la Kanal D.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Gabriela Cristea, gânduri din prima zi de școală. Provocările prin care a trecut cu una din fiicele sale. „Sunt sigură că totul va fi bine, dar nu pot să nu trăiesc emoțiile cu intensitate”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Mikaela, fiica Iuliei Albu, apariție impresionantă în prima zi de liceu! Cum s-a îmbrăcat fiica criticului de modă la începutul noului an școlar

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Top 12 cele mai populare seriale românești, potrivit IMDb! Utilizatorii și-au ales preferatele pline de umor, dramă și suspans

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies