Han, tot mai ”neputincios” în fața destinului

Han, tot mai ”neputincios” în fața destinului
Han, tot mai ”neputincios” în fața destinului

În această seară, în noul episod din serialul ”Vinovați de iubire”, difuzat de la ora 22:30, la Kanal D, fanii îndrăgitei producții îl vor regasi pe Han tot mai ”neputincios” în fața situațiilor dramatice prin care el și familia sa sunt nevoiți să treacă.

Han simte că nu mai are putere să rezolve problemele prin care trec surorile sale, iar tatăl său, care îi înțelege suferința uriașă, îl sfătuiește să plece departe, cu Inci, să se ”salveze” din drama permanentă pe care o trăiește familia lor.

Safiye continuă să îi persecute pe toți cei din jur, iar Neriman devine, din nou, victima manifestărilor acesteia. În toate aceste probleme pe care familia Derenoglu le întâmpină zi de zi, Inci găsește puterea de a rămâne alături de soțul său și de a ajuta familia acestuia, ori de câte ori situația

o impune.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Han este dispus să facă tot ce poate pentru a nu o pierde pe Inci, singura care îi poate oferi, prin dragostea ei, o șansă către o viață normală.

Nu ratați, în această seară, de la ora 22:30, un nou episod emoționant din serialul ”Vinovați de iubire”, difuzat numai la Kanal D.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Horoscop 13 septembrie 2024. O zodie va avansa în funcție

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Will Jennings, co-autorul piesei "My Heart Will Go On", a murit la vârsta de 80 de ani: "A fost o onoare enormă să lucrez cu un astfel de geniu muzical"

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Top 12 cele mai populare seriale românești, potrivit IMDb! Utilizatorii și-au ales preferatele pline de umor, dramă și suspans

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies