Hannelore, mesaj dureros pentru Bogdan, de pe patul de spital! Regretă divorțul: „Am pierdut cel mai bun om”

Hannelore, mesaj dureros pentru Bogdan, de pe patul de spital! Regretă divorțul: „Am pierdut cel mai bun om”
Hannelore, mesaj dureros pentru Bogdan, de pe patul de spital! Regretă divorțul: „Am pierdut cel mai bun om”

Hannelore de la „Insula” a ajuns la spital. Fosta concurentă le-a transmis prietenilor săi un mesaj impresionant. Iată ce spune despre fostul său iubit, Bogdan.

Hannelore de la „Insula” a ajuns de urgență la spital și s-a fotografiat în unitatea medicală, în timp ce primește ajutor.

Fosta concurentă de la „Insula tentațiilor” a postat un mesaj pe pagina sa de Instagram, în care pare că regretă ce s-a întâmplat în trecut, inclusiv divorțul de Bogdan Ionescu.

 

Hannelore, mesaj impresionant pentru Bogdan, de pe patul de spital

La doar câteva luni de la o nuntă fastuoasă, Hannelore recunoaște că viața sa s-a schimbat la 180 de grade.  Nu doar viața personală, dar și starea sa de sănătate.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro



Cum e şi viața asta.. atât de imprevizibilă, atât de scurta, atât de sucită şi cu aşa multe surprize.. astăzi eşti, mâine nu mai eşti, zboară timpul cât ai clipi, timp pe care nu îl mai poți recupera.
Timp in care iei decizii fără să îți dai seama, in care faci lucruri fără să gândeşti. Fapte, care pe tine nu te dor dar pe cei din jurul tău îi dărâmă. Degeaba îmi pare rău, faptul e deja consumat.

Aşa am pierdut cel mai iubit om, @bogdanjonescu omul cu care am plecat la drum. Dar fiecare greşeală în această viață, are rolul ei şi acela de a fii mai bun, acela de a nu mai greşi şi acela de a aprecia oamenii importanți din viața noastră.

Uneori nu există cuvinte şi nici scuze suficiente pentru anumite fapte. Cel mai important este să ştii să apreciezi atunci când ai şi când primeşti.

Atunci când nu mai ai şi nu mai primeşti, degeaba conştientizezi cât de minunat a fost. Omul e făcut să îşi doreasca tot mai mult şi uneori uită ceea ce este cel mai important. Viața mea a luat întorsături de 180°.

Ba am fost sus, ba jos şi aşa sunt in continuare. Viața asta mi-a dat câteva lecții grele dar importante şi cu siguranță vor mai fii. Una din ele este aceea că atunci când iubeşti, iubeşti.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Dacă există dragoste adevarată, aceasta îşi va face loc indiferent de situații şi va gasi ea o cale. Frumusețea şi tinerețea trec, obligațiile şi obişnuințele vin şi pleacă iar orgoliul nu duce niciunde. Gura lumii nu o astupa nici pămantul... cu ce ne alegem? Nu pot decât să mă bucur şi să mă mulțumesc cu aceste lecții primite, să apreciez faptul că toate acestea au scos din mine o variantă mai bună şi nu în ultimul rând, faptul că m-am cunoscut pe mine şi ştiu cât de puternica pot fii.


De asemenea le mulțumesc si prietenilor care au fost şi sunt alaturi de mine în orice conditii ..”, a scris Hanne pe pagina sa.

În timpul emisiunii în care au devenit cunoscuți, Hannelore s-a apropiat de ispita Andy, de care a dezvăluit că s-a simțit atrasă. Deși era logodită cu Bogdan, aceasta nu a ezitat să aibă parte de momente fierbinți alături de ispită.

Ulterior, aceasta i-a cerut scuze lui Bogdan, s-au căsătorit, însă la câteva luni distanță, au anunțat divorțul.

M.V.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Andreea, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, s-a apucat de…gătit! Iată rețeta ei de paste carbonara VIDEO

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies