Horoscop rune 30 august - 5 septembrie 2021. O zodie se poate îndrăgosti de un coleg!

Horoscop rune 30 august - 5 septembrie 2021
Horoscop rune 30 august - 5 septembrie 2021

Consultă horoscopul runelor 30 august - 5 septembrie 2021 şi află ce ţi-au rezervat astrele! Nativii zodiei Leu se pot concentra greu.

Horoscopul runelor 30 august- 5 septembrie 2021, oferă câteva descrieri generale. Runele prevestesc în această săptămână săai grijă la sfaturile și sarcinile primite într-o situaţie anume. Intră în această afacere foarte precaut și fii sigur de deciziile luate în orice moment.

Horoscopul runelor oferă previziuni pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Horoscop rune 30 august- 5 septembrie 2021- Berbec

Ai luat o decizie înţeleaptă, dacă nu te mai simţi bine în relaţia actuală. Mai bine singur, decât să fii într-o companie neplăcută. Detaşează-te de oamenii care vor să profite de tine şi nu te preţuiesc.

Citeste si:// BERBEC// Horoscop septembrie 2021. Nativii Berbec pot face donaţii celor nevoiaşi!

Horoscop rune 30 august- 5 septembrie 2021- Taur

Cei singuri pot întâlni pe cine care le cade cu tronc. Locul de muncă pe care îl ai o să îţi schimbe viaţa radical. Ai grijă la abilităţile şi aşteptările tale, pentru că o să fii surprins de ce poţi face.

Horoscop rune 30 august- 5 septembrie 2021- Gemeni

O săptămână destul de echilibrată din toate punctele de vedere. O vizită la oamenii dragi ţie o să te repună pe un făgaş normal. Ultima perioadă a fost cam haotică şi lucrul acesta s-a văzut în toate privinţele vieţii tale.

Horoscop rune 30 august- 5 septembrie 2021- Rac

În relaţia pe care o ai, nu cauta doar un parteneriat şi o împlinire sufletească.

Respectul şi iubirea trebuie să fie pe primul plan, mai ales când sunteţi la început de drum. La locul de munca este o săptămână destul de agitată şi te poţi concentra greu.

Horoscop rune 30 august- 5 septembrie 2021 are sfaturi important e pentru nativii Vărsători

horoscop 30 august 5 septembrie 2021
Horoscop rune 30 august - 5 septembrie 2021[Sursa foto: Unsplash]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Horoscop rune 30 august- 5 septembrie 2021- Leu

Te înconjori de conflicte şi argumente care nu îşi au rostul într-o situaţie anume. O pierdere de vreme şi energie, care nu îţi aduce nimic bun. Încearcă să te aduni pentru a face faţă acestei săptămâni.

Citeste si:// LEU// Horoscop septembrie 2021. Nativii Leu trebuie să evite împrumuturile de bani!

Horoscop rune 30 august- 5 septembrie 2021- Fecioară

În familie pot apărea câteva certuri, ce pot fi echilibrate cu cu uşurinţă... doar că există dorinţă. Inima ta este liberă pentru a primi în viaţa ta, o nouă dragoste. Fii încântat de această nouă relaţie, care o să fie fix pe sufletul tău.

Horoscop rune 30 august- 5 septembrie 2021- Balanță

Faptul că alegi mai mulţi bani, nu este mereu cea mai bună variantă. Uneori visele ar trebui puse pe primul plan, pentru că îţi vor aduce fericirea de a iubi ceea ce faci. Te poţi îndrăgosti la locul de muncă de un coleg nou!

Citeste si:// BALANŢĂ// Horoscop septembrie 2021. Nativii Balanţă au conflicte rămase nerezolvate!

Horoscop rune 30 august- 5 septembrie 2021- Scorpion

Masa în familie trebuie să fie lucrul cel mai important pentru tine, acasă. Ai nevoie de încărcarea bateriilor alături de cei dragi. Fii mai temperat în discuţiile cu superiorii pentru că poţi avea suprize neplăcute.

Horoscop rune 30 august- 5 septembrie 2021- Săgetător

Gelozia bat-o vina, îţi creează probleme de tot felul în cuplu! Nu fă o tensiune dacă  motivul nu este unul bine întemeiat. În planul financiar poţi avea venituri neaşteptate.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Horoscop rune 30 august- 5 septembrie 2021- Capricorn

Un nou proiect sau o avansare în funcţie este surpriza de la serviciu. Nu tergirversa în a te gândi prea mult la această oportunitate. Vei avea multe zâmbete pe faţa ta, în această săptămână.

Horoscop rune 30 august- 5 septembrie 2021- Vărsător

Deşi ai făcut faţă unei perioade foarte grele, fără mult sprijin de la cei din jur… tot mai ai de arătat ceva.

În plan personal  lucrurile se schimbă în rău şi ai nevoie de o pauză sau de încheierea unei relaţii toxice. Vin zile senine, chiar dacă în această perioadă nu le vei vedea.

Horoscop rune 30 august- 5 septembrie 2021- Pești

În ultima perioadă, nu ai mai făcut fapte bune pentru sufletul tău. Totuşi, poate fi o bună pentru a dona sânge şi să ajuţi oamenii nevoiaşi. În relaţia de cuplu lucrurile merg bine şi ai o energie bună.

 

Te  invităm, pe kfetele.ro, să consulţi horoscopul runelor şi să vezi ce surprize ţi-au pregătit astrele.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

SEPTEMBRIE 2021: Horoscop CAPRICORN. Nativii zodiei Capricorn au succes în dragoste!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies