Harta alunițelor de pe corp. Ce semnifică fiecare, în funcție de zona de pe corp

Harta alunitelor de pe corp ce semnifica fiecare
Harta alunitelor de pe corp ce semnifica fiecare, potrivit astrologiei 

Vezi mai jos harta alunitelor de pe corp ce semnifica fiecare, dar și când trebuie să mergi la medic pentru un control.

Dacă pentru unele persoane alunițele semnifică un motiv de îngrijorare și de vizite dese la medicul dermatolog, pentru alte persoane, aceste mici semne de pe corp dezvăluie lucruri uimitoare și ascunse despre tine.

În conformitate cu astrologia chineză, alunițele de pe corp ne ajută să aflăm nu doar problemele cu care ne confruntăm, dar și să descoperim starea de spirit, starea de sănătate și viitorul nostru.

Alunițele sau nevii melanocitari sau pigmentari reprezintă un tip comun de pete sau excrescențe de mici dimensiuni localizate la nivelul pielii. Nevii constau în aglomerari de melanocite, adică celulele care produc melanină, pigmentul care dă culoarea pielii.

Harta alunițelor de pe corp. Ce semnifică fiecare

Alunițele seamănă cu o pată rotundă pe piele, pot fi bombate sau plate, iar pe unele alunițe pot crește fire de păr.

Acestea se pot forma pe orice parte a corpului, înclusiv pe tălpile picioarelor, pe palme sau chiar pe scalp, iar de cele mai multe ori apar pe zone ale pielii care au fost expuse la soare.

Citeste si: CITEȘTE: Idei de tatuaje pe încheietura mâinii pentru fete

Medicii dermatologi recomandă cel puțin o vizită pe an la doctor pentru a verifica starea alunițelor și pentru a vedea dacă sunt normale și inofensive ori maligne și canceroase și care pot dezvolta cancer de piele.

În cazul alunițelor canceroase, acestea își modifică structura, culoarea, dimensiunea, pot provoca mâncărimi și pot sângera, pot forma cruste, așa că este necesară o vizită urgentă la medic. O persoană poate avea, în general, între 10 și 40 de alunițe pe corp, iar dacă se depășește această cifră se recomandă o atenție sporită la orice modificare a lor. În cazul în care alunițele sunt poziționate în locuri greu accesibile, precum pe spate sau pe scalp, atunci trebuie urmărită evoluția lor cu și mai mare atenție.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Alunite pe corp superstitii
Alunite pe corp superstitii, ce se spune despre persoanele care le au pe brate[Sursa foto: Unsplash]

Semnificația alunițelor de pe față

O aluniță în mijlocul frunții subliniază probleme cu autoritatea, cu superiorii ori cu părinții. Atunci când alunița se află în părțile laterale ale frunții, se spune că acea persoană este energică și se concentrează foarte bine.

Alunița ascunsă în sprâncene simbolizează prosperitate. Alunițele care sunt ascunse sunt semn de mare bogăție, iar persoanele care le au câștigă ușot banii, fără prea mult efort. O aluniță deasupra sprâncenei simbolizează un flux mare și constant de bani în viața ta.

Citeste si: Cum să tratezi pielea arsă de soare care se decojește, potrivit unui medic dermatolog

În schimb, alunițele care se ascund pe pleoape simbolizează certuri în familie sau pierderi constante de bani. Alunițele de sub ochi evidențiază faptul că ești o persoană foarte sensibilă.

Alunițele de pe obraji sunt caracteristice oamenilor singuri și a celor care nu reușesc să își întemeieze o familie. Alunița situată aproape de nas poate indica și faptul că persoana în cauză este predispusă la accidentări.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Semnificația alunițelor de pe gât

Când vine vorba dspre alunițele de pe gât, se spune că acestea semnifică dezamăgire, iar dacă se află pe mijlocul gâtului, atunci se zice că ești o persoană care poate avea o influență negativă asupra celor din jurul tău.


Semnificația alunițelor de pe corp

Multe persoane au alunițe pe abdomen, pe spate sau pe piept. Alunițele situate în zona sânilor simbolizează putere. Dacă alunița este pe sfârcuri, atunci copiii tăi vor avea succes în viață, pe toate planurile. Alunițele aflate pe abdomen, aproape de buric, indică fericire și prosperitate.

Tipuri de alunite imagini
Tipuri de alunite imagini, ce semnifica fiecare[Sursa foto: Unsplash]

Ce semnifică alunițele de pe mâini și picioare

Alunițele de pe palme semnifică faptul că ești o persoană amabilă și care își face prieteni foarte ușor, fiind mereu o prezență plăcută. Cele de pe brațe indică faptul că ești o persoană care se pricepe să facă bani ușor.

Alunițele de pe picioare semnifică faptul că acea persoană este activă și că îi place foarte mult să experimenteze, nu poate sta locului. Cât despre alunițele de pe genunchi, persoanele autoritare le au pe corp.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Ai alunițe roșii pe piele? Uite ce trebuie să știi neapărat!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies