Hazal Kaya despre iubitul ei, Ali Atay: “El este supereroul meu”

Hazal Kaya despre iubitul ei, Ali Atay: “El este supereroul meu”
Hazal Kaya despre iubitul ei, Ali Atay: “El este supereroul meu”

Actrita din „Povestea noastra”, serial care va incepe pe 1 ianuarie, vorbeste despre drama vietii ei

Hazal Kaya, frumoasa actrita de origine turca care a intrerpretat personajul Feriha din serialul cu acelasi nume, difuzat de Kanal D, revine pe micile ecrane, din ianuarie intr-o noua productie de succes „Povestea noastra”, care va debuta in prima zi a anului, de ora 20:00, la Kanal D.

Carismatica actrita are o cariera de succes si traieste, de cinci ani,  o frumoasa poveste de dragoste  cu actorul si regizorul Ali Atay. 

“Suntem cuplul ideal, avem mica noastra lume in care putem sa evadam, avem incredere enorma unul in celalalt, suntem puternici impreuna”, a declarat actrita Hazal Kaya. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Dincolo de iubirea pe care si-o poarta reciproc, cei doi au trecut impreuna prin momente foarte dificile care le-au consolidat relatia.

Ali Atay a fost cel care a sustinut-o moral pe Hazal Kaya in perioada in care aceasta suferea alaturi de mama ei, diagnosticata cu cancer. 

“In momentul in care mama a primit diagnosticul, am trecut printr-o perioada foarte grea, dar am supravietuit cu ajutorul lui. Ali este supereroul meu si sunt recunoscatoare pentru fiecare zi petrecuta alaturi de el”, a subliniat frumoasa Hazal. 

Hazal Kaya a devenit cunoscuta telespectatorilor din Romania cu rolurile din „Feriha” si „Iubire ascunsa”, productii difuzate la Kanal D. Inainte de a deveni una dintre cele mai cunoscute actrite din Turcia, a aparut in mai multe reclame si a cochetat cu lumea modelingului. In serialul „Povestea noastra”, tanara impresioneaza inca o data prin naturaletea cu care isi interpreteaza partitura actoriceasca.

 Nu pierdeti, incepand din 1 ianuarie, de luni pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D, „Povestea noastra”, o emotionanta incursiune in viata unei familii care lupta sa isi pastreze unitatea si caldura, dar si sa

supravietuiasca intr-un mediu care pare sa nu ofere nicio sansa.

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

REȚETĂ COZONAC. Aşa se face cel mai bun cozonac de Crăciun

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies