Haziran și Luis Gabriel au devenit, oficial, părinți! Iubita artistului a născut un băiețel perfect sănătos

Haziran a născut!
Haziran a născut!

Fericire fără margini în familia artistului! Iubita lui, Haziran, a născut un băiețel perfect sănătos în urmă cu scurt timp! Ce nume au ales pentru bebelușul lor?

Haziran și Luis Gabriel traversează una dintre cele mai frumoase perioade din viața lor! Frumoasa iubită a cântărețului a născut în urmă cu scurt timp un băiețel perfect sănătos, care a primit nota 10 din partea medicilor la naștere. Ce nume au ales cei doi pentru micuțul care abia a venit pe lume?

Citeste si: Raluca Pastramă a născut! Ce semnificație are numele pe care îl va purta fetița ei

Haziran a născut!
Haziran a născut![Sursa foto: Instagram]

Haziran a născut!

Luis Gabriel și Haziran au devenit, oficial, părinți pentru prima dată, iar acum radiază de fericire. Cei doi și-au strâns bebelușul la piept și sunt împliniți din toate punctele de vedere.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Din fericire, iubita cântărețului a avut parte de o sarcină ușoară, fără complicații, iar băiețelul ei s-a născut perfect sănătos.

Nici pe parcursul celor 9 luni nu a întâmpinat dificultăți, după cum a menționat chiar ea de-a lungul vremii. Acum câteva luni, cei doi au aflat din partea medicilor că urmau să aibă gemeni, dar unul dintre micuți nu a supraviețuit, lucru care i-a devastat pe Luis și pe iubita lui.

Citeste si: Pepe a devenit tată pentru a treia oară! Ce declarații a făcut artistul: „În familie se împart și necazurile și bucuriile”

Haziran a născut!
Haziran a născut![Sursa foto: Instagram]

Ce nume va purta băiețelul celor doi

Haziran și Luis Gabriel nu-și mai încap în piele de fericire în aceste momente, căci a venit pe lume primul lor copil! Cei doi au dezvăluit numele micuțului în urmă cu mai mult timp, pe rețelele de socializare. Artiștii au organizat, la vremea respectivă, o petrecere pentru a afla sexul bebelușului, la eveniment fiind reprezentate două mascote, băiat și fată, care s-au luptat minute bune în ring.

Până la urmă, învingătoare a ieșit mascota băiat, iar în cadrul unei emisiuni TV au spus și ce nume va avea fiul lor.

„Pe băiețel îl vom numi Joseph Luis Tiago. Joseph de la Iosif, dar în engleză. Am vrut neapărat un nume de sfânt, iar Tiago este iar un nume care nouă ne-a plăcut foarte mult”, au spus aceștia.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Actrița Shay Mitchell a devenit mamă pentru a doua oară

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies