Hilary Duff, suspectă de COVID-19! Cum se simte actrița?!

hilary duff coronavirus
Hilary Duff este suspectă de COVID-19

Frumoasa Hilary Duff trece prin momente tulburătoare. Actrița, însărcinată cu al treilea copil, bănuiește că are COVID-19.

Hilary Duff este mai fericită ca oricând, având în vedere că este însărcinată cu al treilea copil. Actrița trece totuși prin momente dramatice, este suspectă de COVID-19 după ce a luat contact direct cu o persoană infectată.

Hilary Duff, suspectă de COVID-19

Hilary Duff în vârstă de 32 de ani, are o viață cum mulți și-ar dori. Este împlinită pe toate planurile, dar mai ales în viața personală.

Celebra actriță urmează să devină mămică pentru a treia oară.

În data de 24 octombrie, fanii lui Hilary Duff au primit o frumoasă surpriză. Vedeta i-a anunțat prin intermediul rețelelor de socializare că va mai avea un copil.

Citeste si: Gina Matache, despre căsnicia Deliei: "A avut bunul simț și și-a văzut de drum”

„Creștem!!! În mod deosebit eu…”, a scris actrița.

hilary duff covid 19
Hilary Duff este însărcinată cu al treilea copil[Sursa foto: Instagram Hilary Duff]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

După această surpriză complet neașteptată, Hilary Duff a mai făcut un anunț. Aceasta a declarat că este suspectă de COVID-19, din cauza faptului că a intrat în contact direct cu o persoană infectată.

Hilary Duff este în izolare, în una dintre camerele casei sale. 

„Expusă la COVID-19. Ziua a doua de carantină”, a declarat actrița.

Hilary Duff este într-o relație cu Matthew Koma din anul 2017. Cei doi și-au oficializat relația doi ani mai târziu, în luna decembrie.

Citeste si: Carmen Grebenișan, despre simptomele infecției cu COVID-19! Ce a simțit vedeta?!

Actrița are împreună cu Matthew Koma o fetiță pe nume Banks.

Frumoasa blondă mai are un copil de 8 ani, Luca, rezultat în urma relației cu Mike Comrie. 

Matthew Koma, soțul actriței, a reușit acum ceva timp să facă un gest de dragoste inedit. Acesta și-a tatuat numele lui Hilary Duff...pe fund.

hilary duff suspecta de covid
Hilary Duff trece prin momente tulburătoare[Sursa foto: Instagram Hilary Duff]

"Succes în încercarea de a câștiga o ceartă cu soția ta când numele ei este tatuat pe buca ta”, a scris Matthew Koma pe rețelele de socializare.

Hilary Duff este mai fericită ca niciodată și asta se vede din toate postările în mediul online. Actrița speră că va trece cu bine peste această etapă a carantinării și își dorește în continuare susținerea fanilor.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Cupluri de zodii care se ceartă non-stop! Compatibilitatea lor este minimă!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies