Hobby-uri pentru el și ea: 10 idei distractive pentru cupluri

Hobby-uri pentru el și ea: 10 idei distractive pentru cupluri
Hobby-uri pentru el și ea: 10 idei distractive pentru cupluri

Atât în cazul relațiilor noi, cât și în cazul celor deja consolidate, activitățile comune, în special cele relaxante, vor menține relația de cuplu captivantă. Cu cât mai variate, cu atât mai bine! Un hobby nu trebuie să fie în mod neapărat o activitate complexă sau costisitoare. Este suficient să identifici ce lucruri îți plac ție și partenerului tău și să vă apucați de treabă.

Într-o perioadă în care timpul liber pare să nu fie cel mai bun prieten, poate fi dificil să încadrăm un hobby în programul nostru.

În acest articol, îți vom da câteva idei despre ce hobby-uri poți încerca alături de iubitul tău. Apoi aruncă o privire la lista noastră de propuneri și alege activitatea care ți se potrivește cel mai bine.

1. Dansul

Am ales dansul este pe primul loc în lista noastră deoarece este una dintre cele mai distractive activități. Indiferent dacă vrei să înveți un dans de societate sau un swing sexy de salsa, cursurile de dans vă vor aduce amândurora multe zâmbete și energie.

Iar dacă nu vrei să înveți o coregrafie complexă, doar dacă vă  mișcați pe o melodie pe care amândoi o adorați va fi un mod minunat de a petrece timpul împreună.

2. Board Games

Jocurile de masă sunt o modalitate excelentă de a te distra în cuplu sau alături de gașca de prieteni. În ultimii ani, numărul și calitatea jocurilor de masă disponibile a crescut semnificativ, la acest moment este imposibil să nu găsim un joc pe placul tuturor.

Stabiliți o seară pe săptămână pe care să o dedicați diverselor jocuri. În timp poate deveni un obicei drag care vă va ajuta pe amândoi să vă relaxați și să consolidați relația.

3. Gamblingul

O călătorie în Las Vegas posibil să fie mult prea costisitoare. Vă puteți bucura însă de o seară la cazino chiar și în orașul în care locuiți.

E ceva nou, palpitant și care, de ce nu, vă poate aduce ceva câștiguri în bani. Puteți să faceți împreună o vizită la un cazino, sau să jucați online diverse tipuri de jocuri. Alegeți doar cazinouri licențiate. Un exemplu este Admiral, cazino disponibil atât online, cât și offline.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

4. Tenis

Am fi putut dedica aceasta categorie sportului în general. Tenisul este însă unul dintre cele mai populare hobby-uri pentru cupluri, iar noi îl recomandăm cu căldură. Unul dintre cele mai bune aspecte legate de tenis este că îl poți juca în mod cooperativ sau competitiv, în funcție de cum te simți în ziua respectivă. Jocul competitiv poate fi distractiv, atâta timp cât niciunul dintre voi nu este predispus la orgolii și supărări cu privire la scorul jocului.

5. Învățarea unei limbi străine

Poate că nu este cea mai ușoară activitate, dar dacă tu și iubitul tău vă doriți o provocare plină de satisfacții, atunci de ce să nu învățați o limbă străină împreună? Va fi un proces de durată care necesită perseverență, însă în doi totul este mai ușor. În plus, amândoi vă veți putea mândri cu o abilitate nouă.

Dacă unul dintre voi stăpânește o limbă străină pe care celălalt nu o cunoaște, atunci stabiliți-vă rolurile de student și profesor și porniți la treabă.

6. Călătoriile

Călătoria este una dintre cele mai captivante experiențe pe care le putem împărtăși cu soțul sau iubitul tău. Alege destinații diverse, planificați-vă să descoperiți lumea împreună. Ai în vedere însă că unele aspecte legate de călătorii pot fi stresante, așa că asigură-te că toate detaliile organizatorice sunt bine puse la punct, pentru că singura voastră grijă pe parcursul călătoriei să fie crearea de amintiri plăcute.

7. Fotografia

Dacă te afli în locații exotice, atunci e de la sine înțeles că vei face abuz de camera foto. Cu toate acestea, chiar și în limitele propriei case, fotografia este un mod uimitor de capta amintiri de familie sau de cuplu

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Indiferent dacă sfârșești prin a lua selfie-uri drăguțe în fața turnului Eiffel, sau portrete artistice, pe parcurs vei putea să își dezvolți abilitățile de fotograf. Investește timp în câteva cursuri de fotografie pentru a putea deprinde bazele tehnice ale noului tău hobby. Iar dacă bugetul îți permite, cumpără-ți un aparat foto performant, care să îți pună în valoare talentul.

8. G ătit

Există un citat amuzant care spune că „Prea mulți bucătari strică bulionul”. Dacă aveți noroc, însă, doi bucătari vor fi combinația perfectă. Dacă puteți delega sarcini în mod corespunzător și vă amintiți să vă bucurați de proces de gătire, nu doar de rezultat, atunci gătitul poate deveni hobby-ul vostru preferat.În plus, rezultatele vor fi preparate delicioase de care vă puteți bucura în confortul casei voastre.

9. Alpinism

Dacă preferi un hobby solicitant din punct de vedere fizic, escalada este perfectă. Urcarea necesită două persoane, o persoană trebuie să țină frânghiile celeilalte în timp ce urcă pe peretele de urcare. Persoana care urcă trebuie să aibă încredere că cel care ține frânghii nu te va lăsa să te rănești sau să cazi. Asta înseamnă că acest tip de alpinism este nu doar o modalitate eficientă de a te menține în formă, ci și un exercițiu bun pentru a construi încrederea dintr-o relație.

Dacă ești amatoare de activități în aer liber, poți încerca alături de iubitul tău călătoriile pe munte. Alegeți trasee marcate, de o dificultate potrivită condiției fizice și bucurați-vă de mișcare și aer proaspăt.

10. Pictura

Activitățile artistice sunt sănătate curată pentru creierul uman, ajutându-ne să devenim mai pozitivi și creativi, aspecte esențiale pentru menținerea unei stări de bine. Nu este nevoie să fii un mic Picasso. Simpla expunere a emoțiilor pe o coală de hârtie îți va aduce beneficii. Dacă simți că există loc de îmbunătățire, urmează unul sau mai multe cursuri de pictură sau desen, iar în timp vei observa cu siguranță o evoluție pozitivă.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies