Horoscop 11 decembrie 2020! Nativii Scorpion vor suferi o despărțire, iar Leii au parte de o nouă dragoste!

Horoscopul zilnc vineri, 11 decembrie 2020!
Horoscopul zilnc vineri, 11 decembrie 2020!

Consultă horoscopul zilei de 11 decembrie 2020 şi află ce ţi-au rezervat astrele! O zodie trebuie să aloce mai mult timp sportului!

Horoscopul zilei de vineri, 11 decembrie 2020, oferă câteva descrieri generale. Cuvântul sinceritate este foarte important pentru unele perosane astăzi și vor aprecia pe oricine merge mereu cu adevărul în față, oricat ar durea sau ar costa. Alte persoane au un magnetism special și sunt mari seducători. În ciuda tuturor acestor lucruri, sunt persoane extrem de sensibile care își pot pierde încrederea în sine, dacă sunt atacate acolo unde suferă cel mai mult.

Zodia Berbec

Subordonații tăi au nevoie de un exemplu bun, de cineva ferm, corect și darnic. Fii o inspirație pentru ei în această perioada a sărbătorilor de iarnă.

Citeste si: Horoscop zilnic sâmbătă, 12 decembrie 2020! Află ce zodie vrea să își schimbe locul de muncă și cine este promovat la serviciu!

Zodia Taur

Nu lăsă activitățile de relaxare pentru altă zi, pentru că o să îți diminueze foarte mult stresul. Nimic nu poate veni înaintea unei energii bune.

Zodia Gemeni

Nu căuta motive pentru a crea conflicte la serviciu sau să presupui lucruri care nu se întâmplă. Horoscopul zilnic de vineri, 11.12.2020, recomandă nativilor Gemeni să își găsească un echilibru în modul lor de lucru.

Zodia Rac

Scapă de această nesiguranță care te descurajează. Cele mai bune lucruri tind să se întâmple întotdeauna, așa cum crezi.

Horoscopul din 11.12.2020 recomandă sportul pentru perioada sărbătorilor de iarnă, pentru nativii

Pești

Zodia Leu

Inima va bate mai repede cu o întâlnire neașteptată. Iubirea va bate din nou la ușa ta, aș ca fii pregătit!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Horoscop zilnic 9 decembrie 2020. Află ce zodie are mari probleme de comunicare și îşi dezamăgeşte şefii!

Zodia Fecioară

Nu îți distrage atenția, deoarece s-ar putea să ajungi să pierzi o mare oportunitate și să mai multe șanse în curând.

Zodia Balanță

Nu îți fie frică să schimbi rutina zilnică, ce este legată doar de locul de muncă. Trebuie să crești și să mergi mai departe și în permanentă să cauți activități ce te relaxează sau

te dezvoltă personal.

Horoscopul zilnc vineri, 11 decembrie 2020!
Horoscopul zilnc vineri, 11 decembrie 2020![Sursa foto: PixaBay]

Zodia Scorpion

Arăta cât de mult prețuiesti această relație. Dacă acest lucru nu este reciproc, este un semn că "el sau ea" nu sunt atât de încântați și că ar trebui să o pui capăt.

Zodia Săgetător

Încerca să îți adaptezi la acest nou mediu cât mai curând posibil sau vei suferi din cauza consecințelor în curând.

Compania dorește agilitate și rezultate, in ceea ce te priveste!

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Zodia Capricorn

Scapă de tot ceea ce te-a făcut să te simți nefericit și nemotivat. Poți opri aceasta energie negativă, cu o zi liberă pentru relaxare.

Zodia Vărsător

Nu căuta ceea ce nu poți oferi. Nu ai nevoie de cineva care să rămână în urma ta, ci de cineva care să fie în același ritm cu tine.

Citeste si: Horoscop zilnic joi, 10 decembrie 2020! Nativii zodiei Gemeni își pot găsi jumătatea!

Zodia Pești

Asigura-te că ții o dietă sănătoasă și mergi la sala de sport în fiecare zi. O perioadă scurtă de timp departe de sală este suficientă pentru a-ți face corpul „să sufere”.

Te aşteptăm şi mâine, pe kfetele.ro, să consulţi horoscopul zilnic şi să vezi ce ţi-au rezervat astrele. Îţi dorim o zi cu multe zambete!



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Sfatul zilei de astăzi, joi 10 decembrie 2020. Racii au parte de schimbări în viață

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies