Horoscop 12 octombrie 2018. Schimbări majore în dragoste, mulţi bani şi o problemă care se termină rău

Horoscop 12 octombrie 2018. Schimbări majore în dragoste, mulţi bani şi o problemă care se termină rău
Horoscop 12 octombrie 2018. Schimbări majore în dragoste, mulţi bani şi o problemă care se termină rău

Horoscop 12 octombrie 2018. Se întâmplă lucruri neobişnuite în dragoste. Relaţii stabile se transformă peste noapte, iar principii ce păreau a fi bătute în cuie sunt puse acum în discuţie. Schimbările sunt inevitabile, importantă e atitudinea.

Horoscop 12 octombrie Gemeni

Gemenii vor trebui să reziste tentaţiei de a-şi ignora responsabilităţile şi de a sta degeaba toată ziua. Cheful de muncă nu va veni din meditaţii de ordin filozofic- o scuză pentru a nu face nimic- ci de la un prim pas în afara canapelei. Poate fi greu la început, însă, spre sfârşitul zilei, ordinea din casă le va aduce gemenilor un sentiment de mulţumire.

Abia atunci e momentul pentru relaxare.

Horoscop 12 octombrie 2018 Rac

Racii pot alege astăzi o nouă cale în viaţă. Veţi renunţa la lupta pentru material şi vă veţi dedica mai mult timp spiritului. Veţi contempla altfel viaţa, însă este important să fiţi sinceri cu voi înşivă şi cu cei pe care îi iubiţi. Dacă nu sunteţi mulţumiţi de ceva, încercaţi să rezolvaţi problemele.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Ultimele parfumuri aparute. Parfumurile anului 2018

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies