Horoscop 15-22 noiembrie - MESAJUL SĂPTĂMÂNII de la ÎNGERII PĂZITORI

Horoscop 15-22 noiembrie - MESAJUL SĂPTĂMÂNII de la ÎNGERII PĂZITORI
Horoscop 15-22 noiembrie - MESAJUL SĂPTĂMÂNII de la ÎNGERII PĂZITORI

Iată mesajele îngerilor păzitori ai fiecărei zodii pentru săptămâna 15-22 noiembrie 2018. Dacă vrei ajutorul îngerilor zodiei tale, trebuie neapărat să le ceri asta ! Ai încredere în echipa ta de îngeri ! Este foarte sănătos să trăieşţi cu credinţă că eşţi susţinut de o putere mai mare decât ţine, că eşţi îndrumat pentru că orice faci şi oriunde mergi să ţi se întâmple ce e mai bine pentru ţine. Însă pentru a beneficia de acest suport, e nevoie să le permiţi, să te deschizi, să crezi, să primeşţi.

Mesaje de la îngerii păzitori pentru nativii din zodia GEMENI (21 mai – 20 iunie)

JOACĂ-TE

“Este vremea să laşi muncă deoparte pentru o vreme. Nu te îngrijora, noi vom veghea asupra raspunderilor tale pentru încheierea muncii. Jocul, veselia şi râsul îţi vor ridică nivelul energetic, astfel încât vei reveni la muncă având o perspectiva înnoită şi o energie mai înalta.”

Îngerii văd că ai nevoie să te joci, deci ţi-au trimis această carte. Ai muncit şi ţi-ai făcut griji în ultima vreme şi sufletul tău tânjeşte după distracţie. Senzaţiile de oboseală, de iritabilitate sau de depresie sunt semne suplimentare că ai nevoie de timp de joacă. Nu trebuie să aştepţi până când vei avea o clipă liberă, poţi să te distrezi chiar azi. Plăcerile simple, clipele în care nu faci nimic, râzând cu un prieten sau urmărind un film plăcut ţie sunt exemple privind felul în care te poţi distra fără să ai nevoie de bani.

Distracţia şi jocul sunt elemente necesare vieţii pentru copii şi adulţi. Aceste activităţi ne ajută să fim mai sănătoşi dar şi să ne împlinim dorinţele mai repede. Distracţia face parte dintr-o viaţă echilibrată.

Semnificaţii suplimentare: opreşte-te din ceea ce faci şi mergi să te relaxezi chiar acum; eliberează-te de orice vinovăţie pentru că te distrezi; meriţi să trăieşţi plin de fericire, plăcere, bucurie; asigura-te că activităţile recreaţionale sunt pur distractive şi necompetitive, să fie pentru binele înalt al tuturor.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

La ce vârstă vei avea copii. Previziunile astrologilor, în funcţie de zodie

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies