Horoscop 16 - 22 decembrie 2019. Trei zodii dau lovitura la locul de muncă

Horoscop 16 - 22 decembrie 2019. Trei zodii dau lovitura la locul de muncă
Horoscop 16 - 22 decembrie 2019. Trei zodii dau lovitura la locul de muncă

Iată ce anunță astrele pentru săptămâna care urmează.

Horoscop 16- 22 decembrie 2019. Astroloaga Cassandra a realizat horoscopul pentru săptămâna următoare. Se anunță câteva zile de neuitat pentru trei zodii, care vor da lovitura la locul de muncă. Alți nativi, în schimb, se vor lovi de anumite impedimente în viața de familie. Iată ce anunță astrele pentru fiecare zodie în parte și de ce trebuie să te ferești, pentru a avea o săptămână reușită.

BERBEC 21.03-20.04:  Aveti nevoie de o schimbare de peisaj si ar trebui sa faceti orice pentru a va extinde orizonturile. Daca nu puteti calatori, atunci explorati imprejurimile casei sau inscrieti-va la un curs care va va ajuta sa va transportati intr-o realitate cu totul noua.

TAUR 21.04-21.05:  Accentul se pune asupra unei probleme legate de o mostenire, o proprietate comuna sau orice altceva pe care il detineti impreuna cu altii.

Din fericire, astrele atrag asupra dumneavoastra niste bani care pica exact atunci cand aveti nevoie.

GEMENI 22.05-21.06:  Acum simtiti ca trebuie sa dormiti mai mult si asta datorita Soarelui care este pozitionat departe de semnul dumneavoastra. In mod ironic, tot acum aveti multa energie pe care o veti folosi pentru munca. Succes!

Nativii zodiei Leu, sfătuiți să aibă grijă la stres

RAC 22.06-21.07:  Sanatatea este viguroasa, colegii de la munca va sprijina si dumneavoastra simtiti ca traiti corect. Ce poate fi mai bine de-atat? Va veti stabili obiective mari si veti organiza atent multe dintre aspectele vietii personale.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

LEU 22.07-22.08:  Va atrag activitatile creative si va veti exprima talentul.

Scena de acasa se aglomereaza brusc, atunci cand primiti vizita unor oaspeti neasteptati. Exista si destule planuri de renovari sau mutari de resedinta. Aveti grija la stres!

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 15- 21 decembrie 2019: „Se tulbură apele”

Citeste si: Solstițiul de iarnă 2019. Cum va fi afectată fiecare zodie în parte

Citeste si: Horoscopul runelor 9- 15 decembrie 2019. Leii au parte de o dragoste pasională, Balanțele sunt agitate

FECIOARA 23.08-22.09:  Va doriti sa fiti singuri si s-ar putea sa aveti o conversatie importanta cu unul dintre parinti. Va veti identifica puternic cu ideile dumneavoastra dar aveti grija sa nu-i constrangeti pe ceilalti sa fie de acord.

BALANTA 23.09-22.10:

 Ritmul zilelor se aglomereaza cu vizite, calatorii scurte, cu studii, scris si citit. Cu toate acestea, nu va va deranja acest ritm alert ci, dimpotriva, va va provoca mai mult. Veti descoperi chiar ca in viata dumneavoastra exista mai multa iubire decat stiati.

SCORPION 23.10-21.11:  Pe masura ce va analizati bunurile detinute, luati nota daca sunteti sau nu responsabili pentru ceea ce aveti. In aceste zile insa veti cumpara multe daruri pentru cei dragi si nu va uitati nici pe dumneavoastra.

Citește continuarea pe magazin.ro.  

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 15 - 21 decembrie 2019: „Se tulbură apele”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies