Horoscop 16 martie 2021! Află ce zodie pleacă într-o deplasare mult dorită!

Horoscop zilnic marti, 16 martie 2021  -  horoscop dragoste - horoscop astazi - horoscop maine - horoscop zilnic dragoste - 16.03.2021 - zodiac
Horoscop zilnic marti, 16 martie 2021

Consultă horoscopul zilei de 16 martie 2021 şi află ce ţi-au rezervat astrele! Nativii zodiei Fecioară sunt norocoși în dragoste!

Horoscopul zilei de marți, 16 martie 2021, oferă câteva descrieri generale ale evenimentelor notabile din vieţile zodiilor. Conjunctura astrală te influențează foarte mult astăzi și faci ceva deosebit pentru partenerul de viață, dar și pentru familia ta. Vrei să-i oferi ceva inedit chiar dacă acesta știe ce simți pentru el.

Horoscopul oferă previziuni pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Horoscop zilnic- Zodia Berbec

Pierzi noțiunea timpului când stai de vorba cu partenerul de viață. Descoperi că aveți multe lucruri în comun pe care nu le-ați exploatat și faceți de acum planuri pentru următoarea întâlnire.

Citeste si: Horoscop zilnic miercuri, 17 martie 2021. Află ce zodie semnează un contract important!

Horoscop zilnic- Zodia Taur

Acceptă invitația partenerului de viață care vrea să te ducă într-un loc special pentru el. Te cunoaște foarte bine și stie ca acest moment este deosebit pentru tine.

Horoscop zilnic- Zodia Gemeni

Faci calcule și îți dai seama că îți rămân bani pe care poți să îi cheltuieşti pe mici plăceri. În week-end ai avut grijă ca oamenilor dragi să nu le lipsească nimic, chiar și la masa în familie.

Horoscop zilnic- Zodia Rac

Îți place să riști câteodată și știi că deții controlul, iar acum faci exact acest lucru. Din nefericire pentru tine, o să ieși necâştigător acum.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Horoscopul zilei de 16 martie 2021 vine cu recomandări pe plan personal pentru câteva zodii

Horoscop zilnic- Zodia Leu

O zi în care trebuie să ajungi să rezolvi probleme legate de nişte documente, însă mai mulți prieteni au venit într-o vizită neanunțată. Nu ai cum să pleci și să îi lași în casă, dar eşti conştient că ratezi sarcinile.

Horoscop zilnic marti, 16 martie 2021 - horoscop dragoste - horoscop astazi - horoscop maine - horoscop zilnic dragoste - 16.03.2021 - zodiac
Horoscop 16 martie 2021[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop zilnic- Zodia Fecioară

Casa familiei şi cea a dragostei sunt favorizate astăzi.

Lași orice altceva deoparte și stai o mare parte din zi cu partenerul de viață.

Horoscop zilnic- Zodia Balanță

Nativii zodiei Balanță se gândesc cum să participe la o petrecere. Horoscopul zilnic de marți, 16.03.2021, îi anunţă pe nativii zodiei Balanță că vor avea parte de o zi liniștită ce îi lasă mult să viseze.

Citeste si: Horoscop zilnic duminică, 14 martie 2021! Află ce zodie se ceartă cu partenerul de viață!

Horoscop zilnic- Zodia Scorpion

Faci totul pe fugă astăzi deoarece pe seară trebuie să onorezi o invitație în oraș. De multe săptămâni ai tot amânat această întâlnire și deja persoana respectivă a așteptat cam mult.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Horoscop zilnic- Zodia Săgetător

Stai departe de magazine astăzi pentru că îţi vei cheltui toți banii. Chiar dacă tocmai s-a terminat perioada reducerilor, tu ești pus pe cheltuit.

Horoscop zilnic- Zodia Capricorn

Învață să fii puțin mai drăguț și să te poți plia și pe cerințele celor de lângă tine. Nu toată lumea trebuie să se conformeze în funcție de cum îți dorești tu, ci trebuie să faci un compromis.

Horoscop zilnic- Zodia Vărsător

Primești niște bani la care nu te așteptai mai ales că îi împrumutasei de mult timp, și poți să te răsfeți. Te poți pregăti într-un mod special pentru această zi.

Horoscop zilnic- Zodia Pești

Ai șansa de a pleca într-o deplasare într-un loc în care îți doreai să ajungi de mai mult timp și ești entuziasmat.

Te  invităm şi mâine, pe kfetele.ro, să consulţi horoscopul zilnic şi să vezi ce surprize ţi-au pregătit astrele.

 



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Adina Buzatu s-a confruntat cu o problemă de greutate, în trecut. Cum a reușit marele stilist să o țină sub control? "Mă apuca noaptea foamea, și reveneam la o greutate mai mare, iarăși luptam să slăbesc!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies